Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszający się CS !

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio grałem na różnych serwerach nawet pół dnia.. I dosłownie nic się nie działo.
Wbijam sobie dzisiaj na CS, i tak : albo się zawiesza (zacina, pomaga tylko zakończenie procesu hl.exe)
na ekranie głównego Menu, lub zaraz po wejściu na serwer, albo jak się ładuje.. 
System ani komputer nie przechodził ostatnio gruntownych zmian, w oprogramowaniu czy czym kolwiek.
Reinstalowałem Cs`a i nic nie pomogło..

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Proponuję reinstal.

Może masz słaby komputer ?

skoro chodziło mu wcześniej ?
Pomyśl

Opublikowano

Mam aż za dobry komputer do Cs`a.
Wcześniej wszystko ładnie chodziło, teraz na jaki sewrer bym nie wszedł to się zaraz zatnie i pomaga tylko zakończenie procesu..
Przeszukałem wujka google i wiele osób miało takie problemy, lecz ich rozwiązania u mnie nie działają. 
Ściągałem różne wersje Cs`a i różne patche i nic.. :(

@Edit
jednak na niektórych serwrach działa, lecz na FRAGUJEMY zacina..

Opublikowano

Czyli to nie jest Twoja wina, a cos od tej serwerowni. Nic nie poradzisz, musisz grac na innych serwerach, ew. mozesz napisac do admina ocbg ;)

jednak pomyłka, na wszystkich serwerach się tak zacina, lecz na jednym serwerze od razu po wejściu na niego, a na drugim serwie po 15-20 sekundach.

Opublikowano

Spróbuj ściągnąc nowego cs i wgrać patch v32, jak dobrze pamiętam, to był najstabilniejszy patch. Ewentualnie może kompa masz zabrudzonego i coś się przegrzewa czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...