Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podlaczenie xboxa pod monitor vga

alvin11pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie posiadam xboxa 360 z kablem hdmi i chcial bym podlaczyc go pod monitor sobie przejsciowka z hdmi na vga i tu pytanie czy bedzie dzialalo z dzwiekiem problemu nie ma bo i tak bede na sluchawkach gral ale pytanie czy przez przejsciowke bedzie to dzialalo

z gory dzieki ;)

Opublikowano

Da się, tylko kup odpowiednią przejściówkę.

No raczej nie da sie pomylic wiem ze od xboxa mam hdmi a do monitora mam vga chyba wiec pomylic sie nie da ale dzieki za pomoc temat mozna zamknac

Opublikowano

Napisałem odpowiednią, bo z pierwszą lepszą może być problem, bo ciężko w ten sposób podłączyć, no ale się da, tyle, że jakość jest tragiczna xD

Najlepiej podłączyć przejściówką HDMI -> DVI lub jeszcze inną, np taką jak masz w linku :

http://www.ceneo.pl/13735952#tab=click

czyli to jest ten co ja mowilem tylko ze bez przejsciowki

Opublikowano

Napisałem odpowiednią, bo z pierwszą lepszą może być problem, bo ciężko w ten sposób podłączyć, no ale się da, tyle, że jakość jest tragiczna xD

Najlepiej podłączyć przejściówką HDMI -> DVI lub jeszcze inną, np taką jak masz w linku :

http://www.ceneo.pl/13735952#tab=click

Jakość 'tragiczna' będzie.

witam mam pytanie posiadam xboxa 360 z kablem hdmi i chcial bym podlaczyc go pod monitor sobie przejsciowka z hdmi na vga i tu pytanie czy bedzie dzialalo z dzwiekiem problemu nie ma bo i tak bede na sluchawkach gral ale pytanie czy przez przejsciowke bedzie to dzialalo

z gory dzieki ;)

Dźwięk będziesz miał przez drugi kabel VGA, tylko nei wiem po co ci taka przejściówka skoro i tak jakości obrazu nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...