Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stracone RP.

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj w nocy kupiłem RP i dopalacz PZ za to, ale w nocy zrobiła się u nas burza i prądu nie było i dostałem bana za wyjście z gry. Jest jakaś szansa na odzyskanie RP lub tego dopalacza?

Opublikowano

Witam, piszę w sprawie odblokowania konta. Wczoraj kupiłem RP i kupiłem sobie dopalacz PZ zagrałem parę gier po czym u mnie była burza i wysiadł prąd. Dostałem blokadę do jutra do około godziny 2 w nocy. Nie mam zbyt dużo pieniędzy żeby wydawać na grę ale raz kiedyś kupiłem sobie dopalacz PZ i akurat musiała być burza. Bardzo ale to bardzo proszę o odblokowanie konta. Nie było to z mojej winy opuszczenie. Pozdrawiam Wojtek.

Napisałem to i trochę zmyśliłem, że mnie nie stać na te RP.

Może coś dostanę, chociaż połowę. 

Opublikowano

Zostalo ci napisanie do support'u ale jest mala szansa abys odzyskal dopalacze.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

mogłeś dodać jakiś rysunek  związany z lolem  ,ponieważ wiem że gdy komuś brakuje kilku rp i napisze do supportu dołączając rysunek to dostaje te rpki . Może i teraz by to zadziałało .

Opublikowano

Support będzie trochę głupi jakby oddał Ci te RP. Powtarzam NAWET JAK tsunami będzie to nie oddadzą wam tych rp ( dobry przykład deab912e60.png )

Ich nie obchodzi co było przyczyną twojego wyjścia, mama coś tam prosiła, wyrzucić śmieci, net padł w dzielnicy. Oni mają to gdzieś.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobry joke , riot to cwele , wszystko dla hajsu, nie ma szans na UB.

Opublikowano

Dobry joke , riot to cwele , wszystko dla hajsu, nie ma szans na UB.

riot zawsze zwraca RP i nie raz się przekonałem więc nie gadaj głupot, że wszystko dla hasju. (nie wiesz co to znaczy cwel o się najwięcej napinasz)

Opublikowano

riot zawsze zwraca RP i nie raz się przekonałem więc nie gadaj głupot, że wszystko dla hasju. (nie wiesz co to znaczy cwel o się najwięcej napinasz)

Ta , dużo o mnie wiesz jako random.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...