Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plik na FTP fiberhost przesyła się już 15 minut, to normalne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazałem przenieść wszystkie pliki serwerowe na Fiberhosta przez ftp, a filezilla już 15 minut to robi i bardzo długo przesyła pliki rg-01 itp. ;d

Cały folder waży 100 mb

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeśli waży 100mb, to się nie dziw. Może być taka możliwość.
+ dochodzi do tego możliwe twoje łącze

+ zły dział.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Łącze ma 10mb/s

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Szybkość pobierania, a przesyłania to coś innego ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Okej, skończyło przesyłać "duże pliki" i zapieprza... a nie, znowu zatyka. Wysyłanie 100kbs, tak jak @up, przesyła się 40 minut (o.O) i liczba plików w kolejce... czasami rośnie ._.

Jeszcze mi się kurde skończy serwer testowy zanim to wszystko się prześle.... -.-

Opublikowano

Czasami niestety dlugo sie przesyla.To zalezy tez jakiego masz neta. :)

Badz cierpliwy jesli sadzisz ze cos moglo pojsc nie tak zacznij wysylanie od nowa

Opublikowano

Moj blad... Mam zrypana myszke ktora klika podwojnie i kazalem przeslac folder 5 razy xD caly czas Filezilla zastepowala juz wgrane pliki... FAIL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...