Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molten Wow 3.3.5a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego serwera

1.czy go polecacie 

2. interesują mnie dwa serwery Deathwing i Ragnaros 

3. czy gra na tych serwerach dużo polaków i który bardziej polecacie?

4 czy jest miła atmosfera?

5.czy istnieje tam PvE ?

bardzo proszę o informacje z góry dziękuje :)

47821251010722sd20.png
Opublikowano

1.Ja polecam ,gram na nim już troche czasu, może nie jest w pełni oskryptowany itd. Ale wszystkie end-game raidy działają ( TOC , ICC , RS)

2,Grałem na obu ale przeniosłem się Deathwinga na Ragnaros bo na ragnarosie gra więcej ludzi i mają tak jak by więcej chęci do gry. ( jest po prostu dużo osób które pierwszy raz grają i poznają świat wowa, a na pozostałych serwerach większość to wygearowani gracze którzy mają już wyjebane ;P )

3.Na ragnarosie gra sporo polaków ,jest kilka polskich gildii, na deathwing nie wiem bo dawno nie grałem.

4.Atmosfera hmm, napewno jest lepsza niż na sunwell gdzie 3/4 ludzi jest poniżej poziomu "c**j ci w dupe". Ogólnie na moltenie jest zakaz obrażania itd. banują za to.

5.Tak, istnieje PVE ( działa całe icc/toc/rs ) wszystkie instancje wotlkowe/tbc/classic działają.

Feel the beat!

Opublikowano

1.Ja polecam ,gram na nim już troche czasu, może nie jest w pełni oskryptowany itd. Ale wszystkie end-game raidy działają ( TOC , ICC , RS)

2,Grałem na obu ale przeniosłem się Deathwinga na Ragnaros bo na ragnarosie gra więcej ludzi i mają tak jak by więcej chęci do gry. ( jest po prostu dużo osób które pierwszy raz grają i poznają świat wowa, a na pozostałych serwerach większość to wygearowani gracze którzy mają już wyjebane ;P )

3.Na ragnarosie gra sporo polaków ,jest kilka polskich gildii, na deathwing nie wiem bo dawno nie grałem.

4.Atmosfera hmm, napewno jest lepsza niż na sunwell gdzie 3/4 ludzi jest poniżej poziomu "c**j ci w dupe". Ogólnie na moltenie jest zakaz obrażania itd. banują za to.

5.Tak, istnieje PVE ( działa całe icc/toc/rs ) wszystkie instancje wotlkowe/tbc/classic działają.

Ja jak grałem na sargerasie to tam nie dało się grać... Zakaz obrażania? Pierwsze słysze : > 

Mam pytanie odnośnie tego serwera

1.czy go polecacie 

2. interesują mnie dwa serwery Deathwing i Ragnaros 

3. czy gra na tych serwerach dużo polaków i który bardziej polecacie?

4 czy jest miła atmosfera?

5.czy istnieje tam PvE ?

bardzo proszę o informacje z góry dziękuje :)

Jak chcesz zagrać na wotlk to graj na sunwellu bo tam wszystko działa i jest to polski serwer, a molten to taka zbieranina. Jak grałem tam na cata to większość ludzi jest nie miła i wolę sobie pograć już z rodakami ; ) Nawet polacy na tym serwerze jacyś dziwni i ogólnie to nie polecam, chyba, że na wotlk jest inaczej. Ja Ci powiem tak, graj na sunwellu chyba, że wolisz większe raty expa : ) 

!!!Tutaj mówiłem o sargerasie 4.3.4!!!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Ja jak grałem na sargerasie to tam nie dało się grać... Zakaz obrażania? Pierwsze słysze : > 

Sargeras to chyba serwer Cata a tam wszystkie są bugged :D

Co do obraz 

Tak banują, sam dostałem bana na 10 dni za rasizm :x

Jeśli nie znasz podstaw angielskiego graj na sunwell ;P

Edytowane przez AboVeAll

Feel the beat!

Opublikowano

Ja nie polecam całego Moltena bo jest robiony wyłącznie pod kase(za $$ można kupić wszystko), no i duuużo jest zabugowanych questów/raidów/spelli itd.

Opublikowano

I bardzo dobrze że jest robiony pod kase , w końcu serwery muszą się z czegoś utrzymywać a taki sunwell długo nie pociągnie.

No i poza tym wszystko można kupić za golda w grze , nie trzeba robić dotacji ;)

Feel the beat!

Opublikowano (edytowane)

Sargeras to chyba serwer Cata a tam wszystkie są bugged :D

Co do obraz 

Tak banują, sam dostałem bana na 10 dni za rasizm :x

Jeśli nie znasz podstaw angielskiego graj na sunwell ;P

Mi nie o rasizm chodzilo ale z tym się zgodzę.

Ja nie polecam całego Moltena bo jest robiony wyłącznie pod kase(za $$ można kupić wszystko), no i duuużo jest zabugowanych questów/raidów/spelli itd.

Zgadzam sie w 100%

I bardzo dobrze że jest robiony pod kase , w końcu serwery muszą się z czegoś utrzymywać a taki sunwell długo nie pociągnie.

No i poza tym wszystko można kupić za golda w grze , nie trzeba robić dotacji ;)

Wszystko można za golda kupić w grze? Powiedz mi jak kupisz sworda w wersji 25 HC z last bossa ds jak ten raid nie działa? Jak nie było jeszcze ds'a na moltenie to ludzie biegali w full setach ds hc i robili w pizdu dpsu, a Ty gowno i to jest wlasnie molten. Czemu sunwell długo nie pociągnie? Ma też dotacje ale itemow nie kupisz, molten jest robiony pod zarobek, a nie tak jak sunwell. Macie dobry polski serwer na którym gra dużo osób, nie ma kolejek i WSZYSTKO działa to po co sie pchać na jakieś pobugowane serwery na którym kupisz postać za $ i jestes top 1? Jest teraz godzina 19:45 kolejka na ragnarosa: 82, do cata sargeras:330. Na sunwellu: 0. Ja myślałem, że w wakacje będzie grało więcej ludzi, a tu na odwrót :D

@Edit:Chciałem jeszcze dodać jakby się ktoś spinał że na moltenie gra więcej ludzi to ja powiem tyle, że jest tam może te 4k online tylko jak chce się iść na jakiś rdf to czekasz godzine. Raidy z pugiem na moltenie kończą się wipami na trashu chociaż mają zajumiaste eq. Ja spotkałem się nawet z takimi sytuacjami, że ja mając gorsze eq od kogoś robiłem większy dps (i nie był to tank czy heal...) :  > 

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Mi nie o rasizm chodzilo ale z tym się zgodzę.

Zgadzam sie w 100%

Wszystko można za golda kupić w grze? Powiedz mi jak kupisz sworda w wersji 25 HC z last bossa ds jak ten raid nie działa? Jak nie było jeszcze ds'a na moltenie to ludzie biegali w full setach ds hc i robili w pizdu dpsu, a Ty gowno i to jest wlasnie molten. Czemu sunwell długo nie pociągnie? Ma też dotacje ale itemow nie kupisz, molten jest robiony pod zarobek, a nie tak jak sunwell. Macie dobry polski serwer na którym gra dużo osób, nie ma kolejek i WSZYSTKO działa to po co sie pchać na jakieś pobugowane serwery na którym kupisz postać za $ i jestes top 1? Jest teraz godzina 19:45 kolejka na ragnarosa: 82, do cata sargeras:330. Na sunwellu: 0. Ja myślałem, że w wakacje będzie grało więcej ludzi, a tu na odwrót :D

@Edit:Chciałem jeszcze dodać jakby się ktoś spinał że na moltenie gra więcej ludzi to ja powiem tyle, że jest tam może te 4k online tylko jak chce się iść na jakiś rdf to czekasz godzine. Raidy z pugiem na moltenie kończą się wipami na trashu chociaż mają zajumiaste eq. Ja spotkałem się nawet z takimi sytuacjami, że ja mając gorsze eq od kogoś robiłem większy dps (i nie był to tank czy heal...) :  > 

gram na 3.3.5 gdzie nie ma DS , a dalej mi sie nie chciało czytać 

Edytowane przez AboVeAll

Feel the beat!

Opublikowano (edytowane)

gram na 3.3.5 gdzie nie ma DS , a dalej mi sie nie chciało czytać 

Taki leniwy jesteś? Na wotlk pewnie wszystkie raidy działają więc takiej sytuacji nie będzie, ale na cata była i to mnie bardzo denerwowało... Zresztą co za różnica gdzie się gra, ja wolę sunwella i tyle. Widzę, że na moltenie wprowadzają już mopa, a moje pytanie brzmi czy zrobili już deathwinga hc? 

Edit:Niech wypowie się autor, a nie my tu się kłócimy który serwer lepszy :) Chciałem się zapytać czy na tym moltenie 3.3.5a wszystkie raidy i instancje działają i czy działa więcej rzeczy niż na sunwellu bo za nie długo też będę grał na wotlk.

Opublikowano

Nie wiem ,ja gram tylko pod 3.3.5a i tak jak mówie wszystko mozna zdobyc za golda i wszystkie raidy end game dzialaja 

Feel the beat!

Opublikowano

Pytanie jak dzialaja, bo dzialaja kukłowato i słabo, a odnośnie kolejek to molten co najmniej dwu krotnie zawyża sobie online.

$$$>gracze

Opublikowano (edytowane)

Ja mogę to tak podsumować:

-jak chcesz grać normalnie, blizzlike z polakami bez bugów i bez kolejek to bierz sunwella

-jak chcesz grać na zagranicznym serwerze z kolejkami i pay to win to bierz moltena

Ja polecam sunwella i tyle : ) 

Opublikowano

Polecam grać na Sunwellu tak samo. 

Grałem długo na Moltenie na Ragnarosie, wbiłem tam kilka 80 lvli i wygearowałem je bez płacenia ani grosza no ale.. High Rate.. Przeniosłem sie na Sunwella, porobiłem kilka RDF w lvlowaniu i na 80.. byłem zaskoczony tym jak one wyglądają oskryptowane.. 

Jeżeli chcesz grać między innymi z ludźmi, z którymi sie nie dogadasz i kilkoma polakami, którzy są z serii "Radź sobie sam", na pobugowanym w wielu miejscach serwerze to graj na Moltenie Ragnaros
Jeżeli chcesz grać z ludźmi chociaż w połowie, z którymi sie dogadasz, którzy potrafią pomóc. Na oskryptowanym i praktycznie z zerową ilością bugów (Na pewno sie jakieś pojawią ale to nie takie jak na Moltenie) To polecam Sunwell'a