Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwanie Sponsora Kluczy.

Subarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc poszukuję sponsora do otwierania skrzynek. Może brzmi to (hmmm) dziwnie ale, są (nieliczne) osoby które nie mają co robić z pieniędzmi a lubią oglądać reakcje innych osób którym dropią rzadkie przedmioty (lub gdy CS:GO robi nam na złość i wyrzuca same "s**t-commony"), a nie stać ich na kupno tych przedmiotów na rynku. Są osoby które robią takie akcje, ale mają one już dużo skinów i żadną radością jest dla nich drop kolejnego skina wartego "tylko" 5 euro. Można takie osoby znaleźć na YouTube ja natomiast proponuję rozmowę i przeżywanie tej niepewności z otwieraniem na serwisie Skype. Jeżeli o sponsoring chodzi to nie potrzebuje dużych sum. Wystarczą mi jedynie klucze a jeżeli wypadnie skin na który sponsor dawno czatował, mogę (a wręcz powinienem) go oddać. Jeżeli ktoś jest chętny zapraszam do skontaktowania się ze mną przez PW. Tam powiem o szczegółach.

Dziękuję i pozdrawiam

Subarx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...