Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem klienta " Metin2Client by Like " i gdy się łącze to mam komunikat zostaniesz połaczony....Prawdopodobnie to wina pongu ale w tym kliencie nie ma pliku metin2.bin i myśle że zostało to spakowane do binki. Jak mam rozwiązać ten problem ?

Otworzyłem lanucher i tam był standardowy pong 1234abcd5678efgh i teste... a w gamem mam 2 x 1234abcd5678efgh więc zmieniłem w lanucherze na 2  taki jaki mam w game ale to nic nie pomogło. Dalej jest Zostaniesz połączony z serwerem....

Opublikowano

Gdy ja postawiłem serwer na terenzie musiałem czekać chyba z 3-4min na zalogowanie się do gry, więc to może nie być błąd.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

W rotach pozmieniaj ip . 

Zrobiłem to już na samym początku, później przeszedłem do pongu ale jest jak jest. Jeśli by w rotach było złe ip to wyskoczył by błąd połączenia, a napisałem wyraźnie że stoi na zostaniesz połączony. Nie lubie spamu, a ty właśnie to czynisz.

Opublikowano

Może spróbuj na innym Kliencie.

Hehe dobre wiele tematów zakładam żeby jakoś sobie pomóc w pewnej sprawie. Mam na myśli system kostiumów i każdy mnie kieruje abym wziął to z innego klienta. W końcu ktoś podaje mi klienta ja go pobieram i jak zwykle są problemy. Zakładam kolejny podobny temat i co słysze ? może nie dosłownie ale coś w stylu ściągnij innego klienta. I ja to robie, Panie Lucky jak zrobie co mi proponujesz, będzie to 4 klient który ściągnąłem i z tych 4 zrobiłem system ale wiele innych rzeczy mi nie działa w moim, wiec to nie rozwiązanie. Nie znam się na pythonie(czy jak to sięzwie) i nie chce się znać, szukam tylko pomocy a nie kolejnych odnośników.

Opublikowano

Hehe dobre wiele tematów zakładam żeby jakoś sobie pomóc w pewnej sprawie. Mam na myśli system kostiumów i każdy mnie kieruje abym wziął to z innego klienta. W końcu ktoś podaje mi klienta ja go pobieram i jak zwykle są problemy. Zakładam kolejny podobny temat i co słysze ? może nie dosłownie ale coś w stylu ściągnij innego klienta. I ja to robie, Panie Lucky jak zrobie co mi proponujesz, będzie to 4 klient który ściągnąłem i z tych 4 zrobiłem system ale wiele innych rzeczy mi nie działa w moim, wiec to nie rozwiązanie. Nie znam się na pythonie(czy jak to sięzwie) i nie chce się znać, szukam tylko pomocy a nie kolejnych odnośników.

Nie znam cię więc nie mam bladego pojęcia że ktoś cię gdzieś tam cały czas odsyła. U mnie sposobem na wiele błędów było właśnie ściągnięcie innego klienta, przepraszam że chciałem pomóc o.O

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Nie znam cię więc nie mam bladego pojęcia że ktoś cię gdzieś tam cały czas odsyła. U mnie sposobem na wiele błędów było właśnie ściągnięcie innego klienta, przepraszam że chciałem pomóc o.O

To nie jest pomoc, to jest spam. Jak byś chciał pomóc to podjąłbyś się czegoś wiecej, a nie tylko podpowiedz w stylu ściągnij innego klienta. Nie zakładaj od razu że tak banalna rzecz może komuś pomóc, bo nigdy tak nie jest. Nie wyręczaj sie prostotą tylko faktycznei pomagaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...