Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

Zaperr44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem serwer na HLDS ja mogę wbić i normalnie grac ale jak któryś z moich kolegów wpisuje ip to nie pokazuje się mój serwer tak samo przez konsolę też się nie da wbić co robic?

6jnc40.gif

Opublikowano

Zrób serwer z ip z hamachi

Niech ktoś inny zrobi serwer

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zrób serwer z ip z hamachi

Niech ktoś inny zrobi serwer

Ale jak zrobić z ip z hamachi?

6jnc40.gif

Opublikowano

Pobierasz hamachi, robisz sieć Twoi koledzy się podłączają do sieci i mogą grać na Twoim serwerze HLDS.

Robiłem tak i nie działa.

6jnc40.gif

Opublikowano

Bana pewnie mają. a tak na serio , zobacz pierw czy możesz zrobić serwer na lanie ( napewno bdsz mógł) i wtedy daj im IP :)

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Na HLDS z czego to sie orientuja w szkole duzo na lanie gralismy wiec  normlanie kumple sie nie dolacza. Musisz kupic albo serwer na hostingu lub maszyne i go zrobic normalnie

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Na HLDS z czego to sie orientuja w szkole duzo na lanie gralismy wiec  normlanie kumple sie nie dolacza. Musisz kupic albo serwer na hostingu lub maszyne i go zrobic normalnie

Gralismy przez rok na HLDS mieliśmy przerwe kilka miesięcy chciałem odpalić serwer a oni połączyc się nie mogą ;d

6jnc40.gif

Opublikowano

Weź odblokuj porty i wyłącz firewall może to coś pomoże:)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Nie wiem, czy to dokładnie to, ale żeby wbić, to tak samo jak na botach, trzeba wpisać w konsoli:

sv_lan 0

A oni wtedy w konsoli:

connect ip

ip = ip serwera / kompa

Na steam wystarczy wybrać opcje "dołącz", więc ciężko mi powiedzieć na które ip trzeba się połączyć (w moim przypadku wyświetla ip komputera).

76561197967532978.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...