Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Masteries] Specjalizacje

AdixxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Przez dłuższy czas ze specjalizami grałem że pod daną postacią dana strona specjalizacji,lecz jest ograniczenie tylko do 20,i tu mam do was prośbę,moglibyście podesłać ss/swój nick/inne źródło z których mógłbym wziąść  specjalizacje pod:
AD MID
AP MID
AD Jungle
AP jungle
i tak dalej

Za pomoc leci full lajków :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ta logika jest bezsensu.. Każda gra jest inna i robieniem masterek Ap itd jest bezsensu. Raz będzie ci potrzebne Masterki na HP a raz na Armor.. Przeanalizuj wszystkie Masterki co dają itd i układaj przed grą w champion selekcie. Robi tak z 90% proplayerów i wychodzi im to na dobre.

Opublikowano

Ta logika jest bezsensu.. Każda gra jest inna i robieniem masterek Ap itd jest bezsensu. Raz będzie ci potrzebne Masterki na HP a raz na Armor.. Przeanalizuj wszystkie Masterki co dają itd i układaj przed grą w champion selekcie. Robi tak z 90% proplayerów i wychodzi im to na dobre.

Zgadzam się logia bez sensu kompletnie to co napisałeś jest nieprzydatne tak jak napisał kolega wyżej Każda gra jest inna i robieniem masterek AP itd jest bez sensu.

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...