Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ultimate Clans!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam serwer frakcje 1.7.2 i pobrałem plik ultimate clans(zobaczcie na opis tego filmiku w nim jest ten plik do pobrania https://www.youtube....d2IvCOJY4U&hd=1) wgralem to pluginu skript potem scripts, i nie działa, pisze /gildia, /clans itp i nic. Pomocy co zrobic!!!(nie wiem czy to sie przyda ale plugin skript mam wgrany a gdy pisze pl nie ma go na liscie)!

Nowicjusz
Opublikowano

Oto co znalazłam:

Required:

• Skript 2.0.2
  • PermissionsEx
  • Vault + Economy plugins (Wymagane jeżeli chcesz używać pieniędzy, lub w celu pozbycia się błędów z consoli)
  • WorldEdit + WorldGuard (Wymagane jeżeli chcesz używać regionów WorldGuard, lub w celu pozbycia się błędów z consoli)
  • SQLibrary (Zalecane używanie bazy SQLite, zamiast plików flat)

I z tego co widzę, działa na 1.6.4

gc2banner2.png

Nowicjusz
Opublikowano

Nie ma nigdzie podane takiej komendy. I tak "required" oznacza w tym wypadku wymagane do tego, aby plugin działał. Plugin jest pod 1.6.4, więc bardzo prawdopodobne, że z twoją wersją serwera nie będzie wcale działać. 

gc2banner2.png

Nowicjusz
Opublikowano

Ultimate Clans 2? Niestety nie wiem, Factions jest dużo lepsze i też możesz spolszczyć. 

gc2banner2.png

Nowicjusz
Opublikowano

Z tego co kojarzę, na tę wersję, nie. Jeśli chcesz coś pod 1.7.2, zdecydowanie polecam Factions, potem, na 1.7.9, musisz przyszykować się na UUID, więc lekkie bugi w obu pluginach. 

gc2banner2.png

Opublikowano

Dobra dzieki za odpowiedz masz plus:)!

@Edit

Ps: Jesli twórcą konta jest ktos z ekipy serwera gc2 to serdecznie pozdrawiam i bardzo podoba mi sie wasz serwer mam na nim vipa:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...