Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP 3004 - potrzebne informacje

xxdeviljinxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Zamierzam kupić używane PSP 3004 Piano Black. Konsola jest już przerobiona, posiada kartę 4 GB. Nie wiem jaki soft, ponieważ sprzedający w ogłoszeniu tego nie określił. Dlatego przed kupnem mam kilka pytań i chciałbym, abyście Wy, forumowicze owe zagadnienia wyjaśnili :)

1. Czy wersję 3004 mogę zaktualizować do softu 6.60 ?

2. Czy konsolę z softem 6.60 można trwale przerobić ?

3. Jeśli włożę swoją kartę MicroSD 8 GB wraz z adapterem Memory Stick Duo do konsoli czy przeróbka się usunie ?

4. Czy wersja 3004 jest podatna na uszkodzenia ?

Hmm a może lepiej byłoby zainwestować te pieniądze w PS2 ? Prosiłbym o pomoc, ponieważ jestem fanem klasyków takich jak God of War czy Gran Turismo i nie chcę kupować konsoli nowszej generacji ;) Jeśli przerobiłbym PS2 Free McBotem ile wytrzyma laser konsoli ? Jaka wersja lepsza Slim czy FAT ? Proszę o pomoc !!

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Zamierzam kupić używane PSP 3004 Piano Black. Konsola jest już przerobiona, posiada kartę 4 GB. Nie wiem jaki soft, ponieważ sprzedający w ogłoszeniu tego nie określił. Dlatego przed kupnem mam kilka pytań i chciałbym, abyście Wy, forumowicze owe zagadnienia wyjaśnili :)

1. Czy wersję 3004 mogę zaktualizować do softu 6.60 ?

2. Czy konsolę z softem 6.60 można trwale przerobić ?

3. Jeśli włożę swoją kartę MicroSD 8 GB wraz z adapterem Memory Stick Duo do konsoli czy przeróbka się usunie ?

4. Czy wersja 3004 jest podatna na uszkodzenia ?

Hmm a może lepiej byłoby zainwestować te pieniądze w PS2 ? Prosiłbym o pomoc, ponieważ jestem fanem klasyków takich jak God of War czy Gran Turismo i nie chcę kupować konsoli nowszej generacji ;) Jeśli przerobiłbym PS2 Free McBotem ile wytrzyma laser konsoli ? Jaka wersja lepsza Slim czy FAT ? Proszę o pomoc !!

Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam :D

1. Można

2. Nie wiem czy trwale bo już w tym nie siedzę, ale wystarczy uruchamiać co wyłączenie konsoli program i tyle(zawsze można usypiać konsolę).

3. Zależy jaka przeróbka jest, zapewne będziesz musiał skopiować pliki z poprzedniej karty.

4. Jakie uszkodzenia masz na myśli? Jeśli chodzi ci o awaryjność to jest bezawaryjna, mogą wiadomo pojawić się po jakimś dłuższym czasie bad pixele(chociaż nie muszą), jak będziesz na siłę analogiem szarpał to może ci w końcu paść(chociaż mi konsola trzymała 4lata i teraz dalej trzyma u znajomego).

Slimka lepsza, jak masz kompa przynajmniej dwurdzeniowego to możesz sobie pobrać emulator ps2(pamiętaj, jeśli nei masz gier i konsoli to jest to piractwo), powinny ci wszystkie gry śmigać.

Opublikowano

Procesor mam Intel Core i3 2,5 Ghz, 4 GB RAM, GeForce GT 720 M 1 GB i myślisz że gry emulowane nie będą zacinały ?? Co do tego PSP chodzi mi o głównie przyciski, przy grze w Tekkena ile pogram sb ? Co do przerzucania tych plików będę musiał przerzucić wszystkie te foldery, które pojawiają się po podłączeniu konsoli do komputera przez USB ?

Opublikowano

Spokojnie emulator będzie ci działał. Co do przycisków to nie rozumiem pytania, nie uszkodzą ci się od grania przecież.

Kopiujesz folder tylko z przeróbką(fast recovery)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...