Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interstella 5555- dyskusja

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, na wstępie zaznaczę że nie jestem fanem anime, nie orientuję się w tym W OGÓLE

PEŁNA NAZWA: INTERSTELLA 5555: the 5ecret of 5ecret 5tar 5ystem

GATUNEK: przygodowy, muscial (?)

REŻYSERIA: Kazuhisa Takenouchi

SCENARIUSZ: DAFT PUNK, Cedric Hervet

O co chodzi? To anime nie jest "tró" anime. Nie ma japońskiej nazwy, dziwnych reżyserów itd.

Jest prosta historia o porwanych muzykach, zilustrowana... wszystkimi utworami z płyty Daft Punk- Discovery. Wszystkimi po kolei, jak leci.

Według mnie ta animacja jest bardzo przyjemna, a muzyka i brak jakichkolwiek dialogów bardzo ją uatrakcyjnia ;) Jest to film wyłącznie audiowizualny, gdzie nie pada ani jedno słowo. Dla mnie super!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Fajna historia, do tego ta muzyka, wszystko pasuje do siebie. Bardzo miło mi się oglądało ten film.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Ze tez komuś chciało się coś takiego robić, ja dostaje prawie i kurwicy jak robię do 4 minut :D

Szacun dla twórcy.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ze tez komuś chciało się coś takiego robić, ja dostaje prawie i kurwicy jak robię do 4 minut :D

Szacun dla twórcy.

Mnie zadziwia to, ze muzyka powstala rok przed filmem, a nie do filmu... Pasuje idealnie, nawey nazwy utworow oddają sytuacje na ekranie o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...