Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody Blade (Nowa gra S-F)

adamigos788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bloody Blade jest to nowo powstała gra via WWW robiona na silniku Xnova narazie jest na darmowym hostingu ale w miare przybywających graczy zostasnie przeniesiona na płatny. Narazie jest to wersja Beta więc proszę o wyrozumiałość i wźięcie udziału  w Open Becie. Do zobaczenia w grze! :)

a  tutaj link do gry http://bloodyblade.96.lt

Admin BloodyBlade [HA]Thanatos

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narazie jest to wersja Beta więc proszę o wyrozumiałość i wźięcie udziału  w Open Becie.

Beta? Czego? Gotowego silnika Xnova?

Opublikowano

Po pierwsze silnik był ale nie przetłumaczony po 2 dopiero wprowadzam zmiany do niego i ulepszenia narazie chciałem wytestować czy wogóle będzie działać innym :)

Kilka sec, i pierwszy wynik w google (spolszczenie do tej wersji Xnovy czyt. 5.6)

Opublikowano

No dobra ale to jest spolszenie w 60% sam dorobiłem do 90% zostało jeszcze tam pare rzeczy a nawet jakby to jak ktoś by chciał zagrać to ja nie widze przeszkody możecie to nawet potraktować jako prywatny serwer bo teraz takich mało a mogę raty ustawić większe i wgl więc się tak nie czepiaj starałem sie poprostu coś popróbować robić z tym silnikiem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dobra ale to jest spolszenie w 60% sam dorobiłem do 90% zostało jeszcze tam pare rzeczy a nawet jakby to jak ktoś by chciał zagrać to ja nie widze przeszkody możecie to nawet potraktować jako prywatny serwer bo teraz takich mało a mogę raty ustawić większe i wgl więc się tak nie czepiaj starałem sie poprostu coś popróbować robić z tym silnikiem :)

Ale ty krecisz xD zamiast powiedziec ze wkleiles gotowca to wymyslasz dorobiles 90% spolszczenia? xD porownalem twoje spolszczenie do sciagnietych plikow z neta i zauwazylem, ze masz spolszczone tylko to: Pytania do GM (w xnova nazywa sie to Support Ticket), Autorzy ( w xnova nazywa sie to Credits) i Lista przyjaciol (bo w xnova nazywa sie to Buddylist) poza tym 0 zmian jezeli wedlug ciebie przetlumaczenie jednego slowa to 10% spolszczenia wiecej to gratuluje ;) bo przetlumaczyles tylko 3 slowa co z 60% dalo ci 90% xD pozatym tak naprawde Spolszczenie jest w 70% nie w 60% ;P

Pozdrawiam

Opublikowano

Ej Boziu ;3 może ja nie pobierałem do tego spolszenia tylko było już w 60% tam spolszone ? jakbyś chociarz wbił wyższy lvl cywilizacji to byś zobaczył zmiany a nie oceniasz książke po okładce :) Jak chcesz to zagraj jak nie to nie może ktoś by chciał zagrać w starą poczciwą Xnove więc po to powstało to :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Beta? Czego?

Sam kiedyś bawiłem się tym silnikiem.

Wgrywasz bazę danych. Pliki wysyłasz na ftp. Łączysz z db.

Jedynie co zrobiłeś to to co napisałem i kilka zdań maksymalnie przetłumaczyłeś.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...