Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań odnośnie krzaków, modów i czołgów.

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam kilka pytań:

1. czy krzaki polepszają nasze kamo i jesli tak to jak sie ustawić (w nich lub za nimi) by uzyskac dobry efekt.

2. czy mod na weakspoty jest legalny.

3. wacham sie miedzy su 122 44 a e 25. który tedek bedzie lepszy. Głównie lubie taktyke strzelic, schowac sie, strzelic niz spamowac pociskami. Może cos doradzicie, dodam ze jestem bardziej zainteresowany su 122 44.

Opublikowano

1. Tak, dają bardzo duży bonus do camo. Ustawiaj się za nimi, aby uzyskać jak najlepszy efekt.

2. Tak, HitZones jest legalne.

3. @kYRA. ma oba te czołgi. Suką kręci świetne wyniki, a E-25 mu za bardzo nie idzie. Dobry pancerz, działo, rld, penetracja, mobilność i camo. Czego chcieć więcej? E-25 wymaga dużo umiejętności, ze względu na to, że nie wybacza błędów. Największą wadą suki jest mm do 9t.

Opublikowano

Ja mam Su-122-44 i owszem jest bardzo fajny, bitwy po 5,5k dmg to standard, ale już mam dosyć tych losować... Na 7 jestem raz na 10 bitew, a na 8 z 2,3 razy. Obecnie chciałbym wymienić suczkę na E-25...

Opublikowano

A jak tym su 122 44 grać? jako snajper czy ofensywnie??

Można i tak i tak. Camo i pancerz na to pozwala. Głównie zależy to od losowania.

Opublikowano

1. Tak zwiększają współczynnik kamo. O ile nie wiem.

2. Tak i bardzo przydatny. Swego czasu używałem.

3. Ja bym wziął Su, ale ja jestem fanem Rusków i Francuzów (tylko w wocie).

Opublikowano

Wtf? Suką? xD

@AntyWarn

1. Kryj się za krzakami.

2. Korzystałęm i jest przydatny oraz legalny.

3. Polecam ,,Sukę" dobry dmg, ale za to E-25 jest szybkie (pod każdym względem) a zadaje po 300.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Wtf? Suką? xD

@AntyWarn

1. Kryj się za krzakami.

2. Korzystałęm i jest przydatny oraz legalny.

3. Polecam ,,Sukę" dobry dmg, ale za to E-25 jest szybkie (pod każdym względem) a zadaje po 300.

E-25 zadaję po 300 ? Hahahaha xD

E-25 zadaję bodajże po 130-150

Też miałem dylemat i wybrałem suke, nie żałuję ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

FVB215 183 dobry czolg? ; d i czy opłaca sie isc w tą linie? 

Nie, bo będzie miał nerfa do pocisków i już się nie opłaca w ten czołg iść.

Witam, tak jak w temacie mam kilka pytań:

1. czy krzaki polepszają nasze kamo i jesli tak to jak sie ustawić (w nich lub za nimi) by uzyskac dobry efekt. / Kryj się tak, aby lufa nie wystawała z krzaków.

2. czy mod na weakspoty jest legalny. / Tak.

3. wacham sie miedzy su 122 44 a e 25. który tedek bedzie lepszy. Głównie lubie taktyke strzelic, schowac sie, strzelic niz spamowac pociskami. Może cos doradzicie, dodam ze jestem bardziej zainteresowany su 122 44. / Bierz Sukę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...