Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Atreya - Arena PVP

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Przedstawiam mapę na której będą się odbywały walki w trybie 1 vs. 1, do pierwszych trzech zwycięstw.

QI7bnHG.png

RAma8Ig.png

Piszcie co o Niej myślicie! :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Płaska taka (nie chodzi o podłoże!)

Celowo, obręb areny został zrobiony na płasko tak by obserwator nie wyłonił się zza chmury/górki tworząc laga, a same pole do walki jest płaskie z oczywistego powodu, brak możliwości wytłumaczenia się "Nie trafiłem wirem bo górka" itp.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Bardzo ładnie to wygląda .. streszczajcie się z serwerem bo już mam ochotę zagrać :D

Czy na te trybuny będzie można wejść?

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

6451314043660241123256.png

Przedstawiam mapę na której będą się odbywały walki w trybie 1 vs. 1, do pierwszych trzech zwycięstw.

5261514043660241123256.png

7353214043660251123256.png

Piszcie co o Niej myślicie! :)

bardzo fajna mapka mi się podoba tylko nie wiem czy nie będzie zbyt mała dla ninji archera bo jak wiadomo ninja lubi uciekać xD btw. mapka jakie wymiary? :D 

Opublikowano

Mapka mi sie podoba :)  Az bym na niej powalczyl :) lecz nie bede mial takiej okazji bo na waszym serwerze nie zagram ;c

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Mógłbyś w inny sposób wyrażać swoją zazdrość?

Naid nie przejmuj się nim dla niego zbroja wowy to najlepsza zbroja jaką stworzono do metina :) a tak bardziej w skrócie mówiąc to koleś nie ma gustu :) i jest jednym wielkim hejterem który myśli że coś zdziała :P 

PS: Kiedy start serwera? 

Opublikowano

Naid nie przejmuj się nim dla niego zbroja wowy to najlepsza zbroja jaką stworzono do metina :) a tak bardziej w skrócie mówiąc to koleś nie ma gustu :) i jest jednym wielkim hejterem który myśli że coś zdziała :P 

PS: Kiedy start serwera? 

Jeszcze mu wylisz kauł   z dupy ..

Grafiku z paint tutorial.

Kazduś.... 

Opublikowano

Jeszcze mu wylisz kauł   z dupy ..

Grafiku z paint tutorial.

O wyliSZywaniu nie słyszałem.

Mapa nic specjalnego, modele pewnie z innej gry jak wszystko u Was.

Powodzenia.

621031404210882313241.png

Specjalista
Opublikowano

Mapa bardzo ładnie zbudowana,wszystko na swoim miejscu tak jak trzeba,żadnych zastrzeżeń nie mam.

Pozdrawiam i czekam na start serwera ;).

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Takie cos to na odpier.. sie ;/

Takie cos to na odpier.. sie ;/

Mógłbyś to zredagować normalnie, bo nie rozumiem przekazu tego posta czy cokolwiek innego co by on wnosił.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...