Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoPickUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z autopickupem z kamermoda. Otoz dodaje do listy itemy, ktore chce podnosic i naciskam ON  w opcjach autopickupa. Niestety nie podnosi on wtedy nic (jesli mam zaznaczone yangi to raz na jakis czas podniesie jakas kupke yangow). Reinstalowanie metina/kamermoda nic nie daje. 

Jesli mojego problemu sie nie da rozwiazac to prosze o jakies linki do dzialajacych autopickupow, w ktorych moge sam ustalic co chce podnosic. Szukalem juz wczesniej, ale znalazlem tylko na serwery prywatne, ewentualnie najzwyklejsze AutoPickupy bez opcji selekcji.

Znalazlem jakis poradnik jak samemu stworzyc liste itemow do podnoszenia, ale nie mam zielonego pojecia jak to zrobic, gdyz najwazniejszy punkt - grzebanie w item_proto  itp  jest praktycznie pominiety bez zadnych wskazowek...

Opublikowano

Mi nie zalezy zeby on wszystko podnosil tylko zeby podnosil pilki.  A pilek nie podnosi nawet jak wyrzuce sobie sam pod nogi bez zadnych innych itemow. Sprawdzalem z ta kamera i nie pomaga

Opublikowano

Dużo lepiej działa jak masz włączoną opcję "widoczność nazw" czy jak to tam jest, że  widać zawsze nazwy itemów na glebie (laguje bardziej klienta na słabych kompach ale podnosi elegancko) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...