Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 l Mortyriusz.pl #2 - " Nowa Arena , 300 lvl , 6/7 bonusy , Drop z Bossów "

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weezy, przestań nagrywać.

Lubiłem Cie, ale jesteś pazerny na hajs. Wyzywałeś tego Cyca, cisnąłeś go jak psa a teraz robisz z nim serwer.

Serwer gówniany, Reklama gówniana i administracja gówniana.

Dziekuje pozdrawiam, możesz również mnie cisnąć a potem lizać dupe jak będziesz miniaturke chciał :v

@topic

beznadziejny film

Opublikowano

Lubiłem Cie, ale jesteś pazerny na hajs. Wyzywałeś tego Cyca, cisnąłeś go jak psa a teraz robisz z nim serwer.

Dziekuje pozdrawiam, możesz również mnie cisnąć a potem lizać dupe jak będziesz miniaturke chciał :v

@topic

beznadziejny film

Już szybko cie posłucha, na ciebie wywalone ma nawet psycholog do którego chodzisz, tylko przytakuje.

Sam tworze serwer dla True i orientuje się w tutejszych ekipach.

Wiem komu Cycu płaci, a komu nie, Weezy nawet o grosza nie prosił.

Logiczne jest, że Cycu mu wypłaci jakiś hajs, bo choyem nie jest, ale wydaje mi się, że nie to było powodem.

Ale ty jesteś osobowością omylną i nie raz się to potwierdziło, także wybaczamy ci kolejną twoją "pomyłkę" - Jak to Asek nazwał.

Serwer gówniany.

Typie nikt nie wie jaki ten serwer jest, to okażę się po starcie.

Jak na Easy, to jest najbardziej rozbudowanym serwerem w tej kategorii, dodatkowo powstaje na source i będzie pierwszym Polskim serwerem stojącym na src (Alistri nie liczę, bo g****o mieli zmienione, głównie dlatego, że nie umieli edytować sourca).

Ty to za pewne nawet game 34k nie potrafisz porządnie połatać, to co ja ci o source będę pisał.

Lepiej idź tam kraść modele i wrzucać na nie swoje logo - Dobrze ci to wychodzi.

Twój serwer na pewno będzie świetny, tym bardziej, że już od dawna ma cie każdy za zero, a gdyby nie Baran, to byś nim był oficjalnie.

Widać, ze bardzo boli cie to, że technik Mortyriusza coś potrafi, a ty jak zwykle wymiękasz i jak znam twoje tempo pracy, to source skompilujesz za kilka lat - Powodzenia!

Reklama gówniana.

Widziałeś ty wgl. reklamę tego serwera?

Ty byś swój dom sprzedał i nadal by cię na taką reklamę nie było stać.

Mają więcej banerów niż ty znajomych na facebook'u.

Youtuberów mają kilku i zaczynają po woli nagrywać.

Widzę, że bardzo boli cie to, że gdzie wejdziesz widzisz ich banery, a ciebie nie będzie stać nawet na 1/4 tej reklamy co mają oni.

Co do administracji to jest kwestia tego w jakiej sytuacji ich poznałeś.

Ja tam nie narzekam, dostałem kilka przydatnych rzeczy od technika tego serwera, on trochę ode mnie.

Deal był udany i nie zostałem wychoyany.

Weezy wchodząc do sieci serwerów True otrzymał dostęp do grafików, których ty o lekcje i rady prosisz.

Także na pewno cię o miniaturkę prosić nie będzie musiał.

Przestań atakować ludzi bez powodu, bo tylko sobie wrogów robisz.

Potem się dziwisz, że rzeczy, którymi się chciałeś pochwalić latają po MPC za "Freeko".

Rozumiem, że ci smutno, bo to udostępnili, ale zluzuj chociaż trochę to poślady i nie rzucaj się bez powodu na ludzi.

Czy ja ci chodziłem po tematach i zrzędziłem jaki jesteś słaby? - No właśnie, sam sobie na to odpowiedz, bo to ty ze mną zacząłeś i to bez powodu w moim temacie.

Także weź się lepiej za swój serwer, jak wstawisz coś konkretnego i wszyscy krzykną "Wow!" to będziesz mógł uczciwie ludzi mieszać z błotem, na razie jesteś dalej od tego niż bliżej.

Co prawda zrobiłeś jeden krok do przodu, ale Thoria cie zawrócił - Zakładam, że też musiałeś im za skórę zajść bez powodu.

@topic

Film taki sobie, głównie dlatego, że jest dużo gadania, a mało pokazywane.

Więcej pokazujcie, bo patrzenie przez 15 minut jak stoicie w M1 i z prostego tematu "ile trzeba grać żeby max poziom wbić?" robicie wykład jest na prawdę nudne.

Stanowczo więcej obrazowania, mogłeś pokazywać w między czasie co robią poszczególne buttony w EQ, bo jest ich sporo i myślę, że każdy jest ciekaw.

Ps. Tak poza tym widać, że Cycu się denerwował jak nagrywaliście ten filmik, bo postacią w miejscu ustać nie potrafi, a to objaw nerwów w momencie kiedy ma się ręce na klawiaturze.

Tak jestem psychologiem i czytam z ruchów postaci w Metinie.

Pozdrawiam i czekam na dalsze produkcje.

24b5car.jpg

Opublikowano

Już szybko cie posłucha, na ciebie wywalone ma nawet psycholog do którego chodzisz, tylko przytakuje.

Sam tworze serwer dla True i orientuje się w tutejszych ekipach.

Wiem komu Cycu płaci, a komu nie, Weezy nawet o grosza nie prosił.

Logiczne jest, że Cycu mu wypłaci jakiś hajs, bo choyem nie jest, ale wydaje mi się, że nie to było powodem.

Ale ty jesteś osobowością omylną i nie raz się to potwierdziło, także wybaczamy ci kolejną twoją "pomyłkę" - Jak to Asek nazwał.

Serwer gówniany.

Typie nikt nie wie jaki ten serwer jest, to okażę się po starcie.

Jak na Easy, to jest najbardziej rozbudowanym serwerem w tej kategorii, dodatkowo powstaje na source i będzie pierwszym Polskim serwerem stojącym na src (Alistri nie liczę, bo g****o mieli zmienione, głównie dlatego, że nie umieli edytować sourca).

Ty to za pewne nawet game 34k nie potrafisz porządnie połatać, to co ja ci o source będę pisał.

Lepiej idź tam kraść modele i wrzucać na nie swoje logo - Dobrze ci to wychodzi.

Twój serwer na pewno będzie świetny, tym bardziej, że już od dawna ma cie każdy za zero, a gdyby nie Baran, to byś nim był oficjalnie.

Widać, ze bardzo boli cie to, że technik Mortyriusza coś potrafi, a ty jak zwykle wymiękasz i jak znam twoje tempo pracy, to source skompilujesz za kilka lat - Powodzenia!

Reklama gówniana.

Widziałeś ty wgl. reklamę tego serwera?

Ty byś swój dom sprzedał i nadal by cię na taką reklamę nie było stać.

Mają więcej banerów niż ty znajomych na facebook'u.

Youtuberów mają kilku i zaczynają po woli nagrywać.

Widzę, że bardzo boli cie to, że gdzie wejdziesz widzisz ich banery, a ciebie nie będzie stać nawet na 1/4 tej reklamy co mają oni.

Co do administracji to jest kwestia tego w jakiej sytuacji ich poznałeś.

Ja tam nie narzekam, dostałem kilka przydatnych rzeczy od technika tego serwera, on trochę ode mnie.

Deal był udany i nie zostałem wychoyany.

Weezy wchodząc do sieci serwerów True otrzymał dostęp do grafików, których ty o lekcje i rady prosisz.

Także na pewno cię o miniaturkę prosić nie będzie musiał.

Przestań atakować ludzi bez powodu, bo tylko sobie wrogów robisz.

Potem się dziwisz, że rzeczy, którymi się chciałeś pochwalić latają po MPC za "Freeko".

Rozumiem, że ci smutno, bo to udostępnili, ale zluzuj chociaż trochę to poślady i nie rzucaj się bez powodu na ludzi.

Czy ja ci chodziłem po tematach i zrzędziłem jaki jesteś słaby? - No właśnie, sam sobie na to odpowiedz, bo to ty ze mną zacząłeś i to bez powodu w moim temacie.

Także weź się lepiej za swój serwer, jak wstawisz coś konkretnego i wszyscy krzykną "Wow!" to będziesz mógł uczciwie ludzi mieszać z błotem, na razie jesteś dalej od tego niż bliżej.

Co prawda zrobiłeś jeden krok do przodu, ale Thoria cie zawrócił - Zakładam, że też musiałeś im za skórę zajść bez powodu.

@topic

Film taki sobie, głównie dlatego, że jest dużo gadania, a mało pokazywane.

Więcej pokazujcie, bo patrzenie przez 15 minut jak stoicie w M1 i z prostego tematu "ile trzeba grać żeby max poziom wbić?" robicie wykład jest na prawdę nudne.

Stanowczo więcej obrazowania, mogłeś pokazywać w między czasie co robią poszczególne buttony w EQ, bo jest ich sporo i myślę, że każdy jest ciekaw.

Ps. Tak poza tym widać, że Cycu się denerwował jak nagrywaliście ten filmik, bo postacią w miejscu ustać nie potrafi, a to objaw nerwów w momencie kiedy ma się ręce na klawiaturze.

Tak jestem psychologiem i czytam z ruchów postaci w Metinie.

Pozdrawiam i czekam na dalsze produkcje.

ja zawsze jak nudny wykład daję to ruszam rękami xddd gestykulacja :D buttony były w 1 odc po za tym nie jest wszystko pokazane :) po za tym jest ten jakiś stresik by się zmieścić z tyloma informacjami w krótkim czasie i dobrze wysłowić co do dawora ( itp. ( administracja innych serwerów )) ich zdanie jest nic niewarte bo z osobami co uważają się za "Bogów" a są frajerami to nie mam zamiaru prowadzić dyskusji co do mnie napisałeś "Technik" bardzo mi przykro ale na technika i programistę trzeba mieć wiedzę a ja jestem "paziem" co coś reprezentuje sobą :) poczekamy zobaczymy co czas pokarze mam jeszcze kilka nowych pomysłów na metina czego jeszcze nikt nie miał i szybko sobie nie zrobi u mnie na serwerach pojawi się to za jakieś 2/3 mies bo aktualnie mam bardzo dużo pracy i nie mam czasu tego zrobić 

pozdrawiam i zapraszam na serwer // jutro zapowiedź :)

Opublikowano

A kiedy start ? Bo szczerze.. Nie chciało mi się oglądać filmiku do końca, wolę chwilę poczytać - jeżeli prezka oficjalna mnie zmotywuję, to chętnie obejrzę :)

Start w ten piątek z tego co słyszałem, ale nie poręcze za tą informacje.

Ogółem dzisiaj (Wydaje mi się, że Cycu się wyżej pomylił pisząc, że będzie jutro, bo jutro już rzekomo jest start) chyba ma być zapowiedź, ale to też chłopaki robią dla picu żeby tylko serwer opisać, bo reklamę to oni mają poza tym forum i tego forum nie traktują jako reklamę.

24b5car.jpg

Opublikowano

"Trzeba bardzo hejtować boombworka, bo mi nie zrobił strony funkcjonalnej. Połowy rzeczy nie ma, muszę dopisywać sam ..." xD
Skąd ja to znam?

Hejty hejtami. Myślę, że warto poczekać na serwer, wejść, zobaczyć i dopiero ocenić. Na filmiku wygląda wszystko okej. A więc czekamy na start :)

pIOuQ29.png

Opublikowano

@topic

beznadziejny film

Powiedział Kmiot darwor któremu nie chciałem zrobić promocji kanału na YT jakiegoś kolegi i teraz wali hejty :)

A gdy chciałem juz nie pamiętam co to powiedział nagle że jestem pazerny na hajs.

Szkoda mi Ciebie :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Powiedział Kmiot darwor któremu nie chciałem zrobić promocji kanału na YT jakiegoś kolegi i teraz wali hejty :)

A gdy chciałem juz nie pamiętam co to powiedział nagle że jestem pazerny na hajs.

Szkoda mi Ciebie :)

Nie o to chodzi, o żadną promocję bo napisałeś:

"hahah

nie wiem

1000 miniaturek"

+

3065814043870861049127.png

więc nie mów stary głupot, mówie jak było cisnales go jak gówno a teraz robisz z nim serwer.

nie wale hejtów bo to mnie nie jara, tylko wkurwia mnie twoje gadanie i lizanie dupy dla $$

Opublikowano

Nie o to chodzi, o żadną promocję bo napisałeś:

"hahah

nie wiem

1000 miniaturek"

+

3065814043870861049127.png

więc nie mów stary głupot, mówie jak było cisnales go jak gówno a teraz robisz z nim serwer.

nie wale hejtów bo to mnie nie jara, tylko wkurwia mnie twoje gadanie i lizanie dupy dla $$

Cisnąłem go - przecież on o tym doskonale wie :)

Ja z nim robie serwer?

On go zrobil ja tu tylko jestem adminem

lizanie dupy dla $ ? 

hehe pokaz mi serie ktora prowadzilem za hajs procz zapowiedzi i prezentacji [5] i juz tu nie odpisuj

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...