Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kupiłem sobie wczoraj Oriannke i na tym skrypcie jakos nie wygrywam czesto.Poziom okolo braz-sliver.Na Syndrze gralo mi sie wiele lepiej,

Wiec jak dobrze ustawic ten skrypt ?

Opublikowano

Imo Ori slaba, nie graj na niej bez Brain.lua, lepiej graj ta Syndra czy Cassio.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ori ma po prostu średnią synergię ze skryptami, to jest postać raczej do wymasterowania i grania nią manualnie, wtedy sieje pogrom. Na skryptach Cass/Syndra/Ryze lepiej się sprawują.

Opublikowano

czy ja wiem... skrypt do ori jest zajebisty. nie wiem czego wy po nim oczekujecie? kula lata świetnie, tarcza sama leci na inicjatora fightu. jedyne co tam warto ustawic to ulta nie wiem ja na 4 typa daje. co mógłby jeszcze ten skrypt robić czego nie zrobisz samemu? wygrać gre, do tego trzeba zniszczyć nexus wraz z teamem ;) a orianna jest postaciią typowo pod teamy niżeli na solo Q. no chyba że własnie masz dobry team, bo nie w każdym ori się odnajdzie...

Opublikowano

Ori w soloq też jest bardzo dobra, ma w c**j dobry aoe damage, bardzo dobre utility, ult potrafi odmienić losy teamfightu.

Nawet na linii sobie radzi świetnie, nie wiem czego Wy chcecie.

Polecam Ori od Hondy co kontynuuje Hellsing, niżeli tą free..

W early możesz zaznaczyć żeby dawało ult'a w 1 osobę lub 2, a w late 3/4

Jeżeli nie potrafisz się pozycjonować i nie używasz brain.lua to postać jak i skrypt nie jest dla Ciebie.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...