Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.eu czy warto? Pare pytań

hesojam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam nowego serwera juz od dawna , i przez przypadek znalazlem serwer deila.eu podobno jakas kopia deili.pl ktora upadla czy cos takiego mniejsza z tym. Nie moglem znalesc zadnej prezentacji ani nic dlatego mam pare pytan.

Jaki exp? Sa jakies lvle na ktorych stoi sie w miejscu ? Nowe mapki? Bonusy jest 6/7 to samo z skillami. Jak z ludzmi? Ile gdzies tak gra i czy sa jakies ogarniete ekipy.

Aham i z tego co sie orientuje to serwer robiony przez Anzelma a wiec co z administracja ?? Ogarnieta w miare czy jak?

Opublikowano

delia.pl  zostala skradziona i to byl kozak serwer delia.eu to to samo co delia.pl lecz jest duzo zmian ktore  zniechecaja do gry . nie polecam

Opublikowano

Nie po co tylko czemu  I jest tu wiele powodów. Jednym z głównych jest to że regulamin jest nowy ale gracze akceptowali stary regulamin. Wcześniej poleciały bany za handel postaciami miedzy serwerami lub za pln czego nie było w regulaminie, zresztą nadal nie wiedzą pomiędzy jakimi serwerami mogą handlować a wiec jak widza 'dam eq tu za dreikon' to chyba normalne ze myślą ze mogę dawac eq tu za eq inny serwer sam bym też tak myślałam. 2 rzecz jest iluzja o której nie było mowy w regulaminie, nie jest to manipulowanie klientem tylko cheat engine który jest programem nieklientowym i nie ma wpływu na grę, ludzie podostawali bana za kopiowanie czatu i robienie sobie jaj a to że nie bylo o tym nic napisane to już nie ich wina a wasza. 3 rzeczą są updatey i zmiany na które gracze nie mają wpływu i potem jest płacz i to rozumie sam bym się wkurwił jak bym wbil 200 lvl zostawił sobie eq na ulepszenie a na 2 dzien juz bym musial spowrotem dropic bo są zmiany o których nie wiedziałem. Następną rzeczą jest moja osoba, i tak lubię spamic na ogólnym i się pośmiać jak to ty nazwałeś 'cyrk' to samo na forum, co naprzykład wczoraj po wkurwieniu się robiłem i nikt nie miał o to pretensji. Następną rzeczą jest zaufanie, nie znam ciebie ani Good ani Sultana, znam was ile tydzień może 2 ale wam ufam albo przynajmniej ufalem. Wczoraj rano dostałem opiernicz za to że gracz chciał jakiś strój czy coś i ja mu go podobno obiecałem, wieczorem zaś dostalem opiernicz za to że siedze na serwerowym ts i próbuje wyjaśnić i dowiedzieć się za co dostali bany nikt inny nie chciał wejść i podobno kogoś wsypałem czy coś dlatego że siedzę i rozmawiam z graczami a więc po c**j jest ta?

obra macie dlaczego odeszlem. Wklejam tutaj jedynie moje wiadomosci a wiec Anzelm albo ktos zamknie temat to gz.

To po c**j banujecie ludzi a potem macie ich w dupie?? Z Venri gram od początku co do iluzji jest różnica pomiedzy kopiowaniem i robieniem itemkow a kopiowaniem czatu... wiadomość i chyba od tego masz logi

Co do mojej osoby to dobrze wiem co gracze chcą wystarczy spojrzeć na stare propozycje dodane przezmnie, tak jak te teraz  ale również wiem co ja chce i co bym chciał jak bym tutaj grał . Dobra nie będę wam już spamil bo i tak Anzelm tego niezrozumiesz  fajnie było nawet , papaczki i powodzenia z gimbaza której będzie tutaj o wiele więcej.

Nie cenzurowalem tego specjalnie. Jak chcecie dajcie mi warna za cenzure  nie wklejilem tu zadnej wiadomosci Administracji tylko moje a wiec... milego czytania. Ps. Nie wklejalem wssystkiego

Co do tego dlaczego chcialem byc gm i dlaczego odracam ta prace:

edHahha nom jak Anzelm sie nie wypnie to serwer nie upadnie  napewno . Ja jestem już dorosły i nie lubię jak ktoś się zachowuje jak dzieciak zwlaszcza jeżeli chodzi o prace bo tak traktowałem pozycje TGM  Odchodzę w pewnym sensie przez Anzelma w pewnym przez Sultana bo okropnie chciałem z nim pracowaća trochę przez graczy którzy mają racje i niektorym na serio nie mam co powiedzieć dlaczego mają zostać. Jak pisałem w podaniu chodzi mi tylko o graczy o nic wiecej i jestem szczery, nie będę ich okłamywał ani nic 

obra , dzieki (chyba) chociaż i tak nie odpowoedzieliscie na moje pytani. Ale mam jeszcze jedno , już sobie gram i mam konto na forum, tam jest prezentacja serwera do wszystko wiem. Co do Administracji zastanawia mnie wypowiedź [TGM]Zeus który na forum ma 3 miejsce z reputacja a odchodzi, chodzi mi o to:

Opublikowano

Chyba Ci się coś nie zmieściło. A tak btw to Deila kiedyś była fajna, zreszta podobnie jak Ravia... A teraz? :) Ch, dupa i kamieni kupa :D

hk4L7fR.gif

Opublikowano

Na Deili.pl na poczatku grało +1.5k ludzi i wgl było mega. Deila.eu to juz nie jest to samo. Nie polecam, gdyż zapewne malo ludzi tam gra i większosc odeszła :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...