Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny bug - mozliwy ban?

kaszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis podczas grania normala vayne, wraz z threshem zabilem enemy bot lane. Za leone i twitcha dostalem double killa i odrazu po zniknieciu komunikatu, ze double kill wyskoczyl nowy komunikat, ze thresh dostal double killa. Twitch mial 0/1, leona 0/1 a ja i thresh po 2/0. Po tym incydencie zostalem zwyzywany przez caly enenmy team (5premade) i przez moj (4premade), ze "vayne have DoubleKill Hack" "report vayne hacker pls". Moge dostac za to bana?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego więc nie możesz dostać bana.. ten bug wystąpił przypadkowo ._.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wątpię, że coś takiego miało miejsce, ale jeśli to zdarzyło się na prawdę to zwykły bug i nie powinieneś ponieść za to winy. ;-)

Opublikowano

pamietam z pół roku temu podobne bugi były ze latalem gdzieś po jungli i nagle mialem killa z nikąd ;d albo grajac yasuo wpadłem w fight musnąłem 2 osoby uciekłem one padły od kogoś tam a ja zgarnąłem za to kille.. coś popierdzielili i tyle ;) nie ma co sie przejmwoac.

Opublikowano

pamietam z pół roku temu podobne bugi były ze latalem gdzieś po jungli i nagle mialem killa z nikąd ;d albo grajac yasuo wpadłem w fight musnąłem 2 osoby uciekłem one padły od kogoś tam a ja zgarnąłem za to kille.. coś popierdzielili i tyle ;) nie ma co sie przejmwoac.

to były bugi ze skillshotami

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...