Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo cheaterów?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planowałem zakupić ISS, jednak się wstrzymałem, gdyż muszę się upewnić. Czy w ISS jest nadal dużo cheaterów? Kolega grał, i przestał z powodu cheaterów i nei wiem czy opłaca się kupować? Jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Kupic zawsze mozna. Za 16 zl nie ma tanszej rozrywki. Co do "cziterow", to jest ich duzo. Bardzo duzo. Kiedys szacowalsm/szacowano, ze 3/4 ludzi gra na hackach. Mysle, ze teraz jest podobnie. Usuniecie PB niestety nie pomoglo, tylko zaszkodzilo. PB nie jest idealnym programem, ale zawsze cos robil i utrudnial "zycie" ;)

P.S.

Kiedys ludzie grajacy na haczykach "bunkrowali" sie z tym. Teraz sa tak rozzuchwaleni (czyt. bezkarni) , ze nawet nie chce im sie wchodzic na budynek po schodach a wlatuja na flay'u.

test

Opublikowano

Kupic zawsze mozna. Za 16 zl nie ma tanszej rozrywki. Co do "cziterow", to jest ich duzo. Bardzo duzo. Kiedys szacowalsm/szacowano, ze 3/4 ludzi gra na hackach. Mysle, ze teraz jest podobnie. Usuniecie PB niestety nie pomoglo, tylko zaszkodzilo. PB nie jest idealnym programem, ale zawsze cos robil i utrudnial "zycie" ;)

P.S.

Kiedys ludzie grajacy na haczykach "bunkrowali" sie z tym. Teraz sa tak rozzuchwaleni (czyt. bezkarni) , ze nawet nie chce im sie wchodzic na budynek po schodach a wlatuja na flay'u.

czyli cały czas będą mnie rozwalać cziterzy? W takim razie lepiej w dayz inwestowac?

Opublikowano

Osobiście ani razu jeszcze nie trafiłem  na cheatera. W wersji trial to praktycznie nie było normalnego gracza, ale w płatnej wersji jest znacznie lepiej. Sam jeszcze na żadnego się nie natknąłem. Oczywiście, że są, byli i będą, jednak ich liczba w moim odczuciu jest znacznie mniejsza, gdyż jak pisałem wcześniej ja osobiście na cheatera nie trafiłem w normalnej wersji gry. Moim zdaniem opłaca się kupić. Myślę, że 16 zł to nie jest duży wydatek, a rozrywkę ta gra nam daje :D Weźmy też pod uwagę, że pewnie w tym miesiącu pojawi się beta H1Z1, która ma być przełomem gier survival MMO. Jednak do tego czasu warto zainwestować w inną grę tego typu i myślę, że ISS jest najlepszym wyborem :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Osobiście ani razu jeszcze nie trafiłem  na cheatera. W wersji trial to praktycznie nie było normalnego gracza, ale w płatnej wersji jest znacznie lepiej. Sam jeszcze na żadnego się nie natknąłem. Oczywiście, że są, byli i będą, jednak ich liczba w moim odczuciu jest znacznie mniejsza, gdyż jak pisałem wcześniej ja osobiście na cheatera nie trafiłem w normalnej wersji gry. Moim zdaniem opłaca się kupić. Myślę, że 16 zł to nie jest duży wydatek, a rozrywkę ta gra nam daje :D Weźmy też pod uwagę, że pewnie w tym miesiącu pojawi się beta H1Z1, która ma być przełomem gier survival MMO. Jednak do tego czasu warto zainwestować w inną grę tego typu i myślę, że ISS jest najlepszym wyborem :)

Pozdrawiam :)

Dzięki wielkie!

DO ZAMKNIĘCIA!

Opublikowano

@SuperMarian. Wrocisz tu po tygodniu i bedziesz zakladal kolejny "placztemat" o hackerach. Poczytaj i poogladaj sobie jak to dzisiaj wyglada. Zdziwisz sie.

@ChrissPOL gratuluje optymizmu i... i szczescia.

P.S.

Jeszcze do @SuperMarian. Poczytaj albo pogadaj na forach Infestation jak to jest napdawde. A najlepiej na of. forum ISS , gdzie co drugi post to "o hackerach".

Oczywiscie to Twoje pieniadze ;)

test

Opublikowano

@SuperMarian. Wrocisz tu po tygodniu i bedziesz zakladal kolejny "placztemat" o hackerach. Poczytaj i poogladaj sobie jak to dzisiaj wyglada. Zdziwisz sie.

@ChrissPOL gratuluje optymizmu i... i szczescia.

P.S.

Jeszcze do @SuperMarian. Poczytaj albo pogadaj na forach Infestation jak to jest napdawde. A najlepiej na of. forum ISS , gdzie co drugi post to "o hackerach".

Oczywiscie to Twoje pieniadze ;)

właśnie wybierałem się po PSC.... czyli serio jest ich aż tylu, że nei pogram sobie spokojnie?

Opublikowano

Osobiście ani razu jeszcze nie trafiłem  na cheatera.

długo grasz w Warz? Może podaj serwery na jakie wchodzisz, bo chciałbym zobaczyć ludzi nie grających na espie. Ze świecą takich szukać. Na cali co jeden to lepszy. Ja ogólnie zaprzestałem gry, bo znudziło mi się takie ciągłe strzelanie z cheaterami. Jeszcze jak nie było playbreaka i innych darmowych haxów posiadających straszliwe funkcje typu lag switch itd to był git. Nie przeszkadzało mi, że ludzie na espie latają, bo i tak są słabi, ale teleportowanie, noclipowanie, strzelanie na aimie to już przesada. Ciężko z takim wygrać. Ten numer z teleportowaniem był już dostępny za czasów pb i w dodatku nie do wykrycia. W sumie nie trzeba mieć cheatów, ani programów, żeby teleporotwać się typkowi na plecy, ale tak to jest jak silnik gry na to pozwala :D

Dla początkujących nie wiedzących co to cheatowanie w warz: https://www.youtube.com/watch?v=aKtea8-DUhM#t=24

Opublikowano

Powiem tak, 3/4 to cheaterzy na ESP, których nadal da się zabić. 1/4 to cheaterzy którzy mają aima, noclipy itp.

To tylko moje oko

Napewno nie pograsz spokojnie, no ale grac sie da (nerwowo)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Pograć to sobie pogra, ale na colorado na prywacie/publiku do 10 osób lub na strongholdzie samemu xD.

Może sobie zwiedzać wioski, ale jak ubierze się ładnie, założy vss i przejdzie się na pvp, to będzie do odwalenia jako pierwszy. Ludzie na espie jako pierwszych odbijają pojedynczych snajperów, potem ludzi stanowiących zagrożenie czyli sig, tar, potem takich 2-3 graczy chodzących razem, a na samym końcu pustaka. (oczywiście ludzie na espie, bo aimbot za przeproszeniem odpierdoli wszystkich razem wziętych). Nie wiem jak na colorado, bo dawno nie grałem, ale na cali na 10 graczy to z 6-7 ma cheaty. Przeważnie playbreak, bo korzystają z większości funkcji tego cheata. Aim u takich graczy też jest inny niż u tych z płatnego haxa. Tacy to tam na aim assiscie z dystansu mogą Nas jedynie posmyrać, ale generalnie polecam ISS. Nie gram, ale polecam. Za tą cene nie znajdziesz innej gry z multi. Cheaterów jest pełno, ale będziesz mógł sobie pozwiedzać mapę przed zgonem.

Opublikowano

czyli cały czas będą mnie rozwalać cziterzy? W takim razie lepiej w dayz inwestowac?

DayZ a WarZ to zupełnie inne gry. Ta pierwsza jest nastawiona na survival natomiast ta druga na pvp. Obie są warte zagrania, ale tak jak koledzy wyżej wspomnieli w WarZ jest jedna wielka plaga cziterów. Co prawda nie grałem w WarZ aż tak długo, ale po kilku godzinach po prostu je skasowałem i to nie dlatego, że gra mi się nie spodobała, ale po kilku śmierciach przez hackerów odechciało mi się grać. ;)

Opublikowano

Powiadacie że nie ma cheaterów "albo nie spotakliście".

jak na razie tylko jeden Pan w tym temacie uważa, że nie ma cheaterów i takowych nie widział. Filmik Extry nie zrobił na mnie dużego wrażenia. Na Cali widziałem lepszych koksów i to całe klany grające np w 5-7 osób. Zresztą jak darmowy cheat umożliwia takie funkcje co płatny, to każdy może być koksem. Przykład?

esp- widzimy gracza, cholerna przewaga.

aim assist- w playbreaku jest słaby dlatego często z takimi ludźmi wygrywałem, ale tylko i wyłącznie na dystans, do mniej niż 100m nie ma szans. Cud, że Fred nie zrobił aima na snajpie, bo wtedy dzieci nie daliby wyjść ze spawna.

-ghost/ lag switch- największa przewaga nad dowolnym graczem. Możemy zmieniać swoje położenie i przeciwnik o tym nie wie. Najlepsze jest to, że teleporta można wykonywać nie cheatując xD .To jest największy minus i te za przeproszeniem głąby tego nie mogą ogarnąć. Ty grając sobie myślisz, że zginąłeś przez lagi, bądź przez nieuwage, a tu zonk.

-noclip, super jump itd- wynalazki, które pomagają szybciej dostać się do przeciwnika. Ciężko wygrać, ale używają tylko Ci co mają po kilka kont. Reszta się boi, bo łatwiej ich zgarnąć.

Powyższe funkcje całkowicie zniszczyły rozgrywkę w warz. Jeszcze jak były one dostępne za hajs, to mało osób z tym śmigało. Teraz na tym etapie każdy farmi na haxie ile może. Tylko po co? Itemów miliony, a graczy coraz mniej :D

Opublikowano

Gram już 2 tygodnie. zapił mnie raz zero razy cziter, i jest ok. gra fajna tylko malo zoptymalizowana. temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...