Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14-Dobrze zagrałem mecz?

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STEFAN EL SZERŁEJ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ogólnie słaby komentarz, jakoś, grasz też nie za dobrze

Opublikowano

Przyznam że z tego skrótu zrobiłem sobie jeszcze większy skrót :D

Mecz słaby,komentarz tez ale mogę z tobą zagrać jak to PC ;)

@Edit. Od mediów jest specjalny temat czego Ranover nie zauważył i nie przeniósł tego do mediów więc go o to proszę ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Wiem;/ ale brazyilią długo nie grałem wiec wiecie  / forma spadla,a komentarz wiem słąby bo nic praktycznie nie gadałem,chyba będe nagrywał offline i Slask swiniary byłem a kolega źle wymiawał nie ja ;)

Opublikowano

Sądząc po większości komentarzy widzę, że leży czytanie ze zrozumieniem.

Nikt nie pytał się: Jak podoba ci się ten filmik?

Tylko: Czy dobrze zagrałem?

Jeśli wygrałeś to musiałeś lepiej zagrać od swojego przeciwnika.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Sądząc po większości komentarzy widzę, że leży czytanie ze zrozumieniem.

Nikt nie pytał się: Jak podoba ci się ten filmik?

Tylko: Czy dobrze zagrałem?

Jeśli wygrałeś to musiałeś lepiej zagrać od swojego przeciwnika.

Nie u nas leży czytanie ze zrozumieniem tylko u ciebie myślenie -.-

Każdy napisał w komentarzu że źle gra lub że mecz był słaby (skoro mecz był słaby,to i on źle gra nie sądzisz? )

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Mój tok myślenia jest to że  mam jakieś błędy w grze i muszę poprawić?a nie oceniajcie komentator bo wiem o tym że u mnie leży.Defaktem jest to  że ja próbowałem coś  komentować ale offline nie chciałem bo z kolegom gadałem i to było by dziwne ale z resztą,zadam te pytanie co na początku zadałem :) Czy muszę coś poprawić swojej grze ? 

Opublikowano

Mój tok myślenia jest to że  mam jakieś błędy w grze i muszę poprawić?a nie oceniajcie komentator bo wiem o tym że u mnie leży.Defaktem jest to  że ja próbowałem coś  komentować ale offline nie chciałem bo z kolegom gadałem i to było by dziwne ale z resztą,zadam te pytanie co na początku zadałem :) Czy muszę coś poprawić swojej grze ? 

Tak prosto to na te pytanie nie da się odpowiedzieć bo każdy ma inny styl grania. Trening,trening i jeszcze raz umiejętności :D

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...