Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zpatchować metina

WodzuKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co masz uruchomione jak ten komunikat wyskakuje? zaktualizuj metka przez gf live

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

przez gf live to ja całego metka pobierałem więc to się włącza jak chce metka włączyć a jedyny program włączony dodatkowo to open.fm bo bez muzyki to nudno ;)

Opublikowano

włączyłem jeszcze raz patchowanie tylko tym razem nawet open.fm nie włączłem i niby ten błąd już nie wyskakuje więc nie wiem co się wczoraj działo bo wczoraj za każdym razem taki sam błąd wyskakiwał

Opublikowano

Zależy też to od systemu bo np. na Windowsie XP takich problemów z Metinem nie miałem a na Win8 przeszkadzało Clientowi gry procesy włączonej karty dźwiękowej :D

Wszystko jest możliwe. Spatchuj na spokojnie uruchamiając samą grę i powinno się udać :)

Opublikowano

Zrob reintal, spaczuj wylacz patchera jeszcze raz, mi to pomoglo.

Opublikowano

nic z tego co tutaj jest napisane. mialem dokładnie ten sam problem. konkrety:

jak Ci wyskakuje taki błąd, powinieneć mieć w folderze 2 pliki exe (jeden pod drugim):

GameforgeLive

gfl_client

odpalasz gfl_client z prawami administratora i hula. ;)

Opublikowano

Odpal jako admin. Ew. zaporę offnij.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...