Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są TYLKO najpotrzebniejsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pobrałem sobie paczkę z tego forum ze skryptami, ale gubie się, a mój komputer ma po 14 FPS...

Możecie mi napisać skrypty które po wgraniu zapewnia mi najlepszą funkcjonalność ?

Nie mówie tu o timerach itp. Tylko te takie najlepsze typu AOI czy sac, czy jak to sie nazywa.

Mogą być VIP - mam na myśli cassio.

Albo które wybrać chociaż ? Bo mam mase np "ping script" nei wiem wgl co to jest..

Chodzi mi o to co wgrać, żeby był pogrom.

MOŻE BYĆ VIP

Opublikowano

aby był pogrom to oczywiście postacie z skillami namierzanymi, RTTC, CassWhooping, do Katy nawet bez vipa są świetne, dodatkowo exploity (ale uważaj bo rzyzykujesz banem), Evadee, Activator, włacz sobie maphacka bo czasami pomaga, tl;dr: skrypty pod utility połączone z skryptem do championa

Opublikowano

czyli mam ściągnąć RTTC, SAC,  CassWhooping,  Evadee,  Activator, maphacka i będzie miazga ?

"
tl;dr" co to jest ?

czy te 
 exploity  bardzo pomagają ? I jak duże jest ryzyko bana ?

Opublikowano

tl;dr - too long didn't read = w skrócie/krótko mówiąc

exploity ułatwiają Ci na takiej cassio walkę w teamfighcie, na ryze też, strzelasz zza pleców, np. na cassio jak robisz combo to po prostu łazisz i cały czas rzucasz E, nie musisz ciągle się odwracać, jest to jednak bardzo widoczne i podejrzewam że po dramie z nitrozyniakiem (o ile grasz na eune) większość osób uświadomiła się w kwestii tych exploitów, na ryze nie jest to tak widoczne jak na cassio, ale jednak jest. Ogólnie, jak koleś się nie zna to Cię nie podwali do rito, jak się zna, perm murowany.

Co do skryptów, to raczej tak, nie mogę Ci podać stronki z crackowanymi bo ogranicza mnie regulamin forum ale te skrypty na pewno pomogą Ci wycarrować grę :)

Opublikowano

tl;dr - too long didn't read = w skrócie/krótko mówiąc

exploity ułatwiają Ci na takiej cassio walkę w teamfighcie, na ryze też, strzelasz zza pleców, np. na cassio jak robisz combo to po prostu łazisz i cały czas rzucasz E, nie musisz ciągle się odwracać, jest to jednak bardzo widoczne i podejrzewam że po dramie z nitrozyniakiem (o ile grasz na eune) większość osób uświadomiła się w kwestii tych exploitów, na ryze nie jest to tak widoczne jak na cassio, ale jednak jest. Ogólnie, jak koleś się nie zna to Cię nie podwali do rito, jak się zna, perm murowany.

Co do skryptów, to raczej tak, nie mogę Ci podać stronki z crackowanymi bo ogranicza mnie regulamin forum ale te skrypty na pewno pomogą Ci wycarrować grę :)

Pytanie mam, mógłbyś mi powiedzieć, jak mam używać tego skryptu "evadeee"? - zainstalowałem go, lecz gdy testowałem go na botach, on wogóle nie omijał tych skillshotów typu - "Q - Ezreala". Nie mam pojęcia, czy mam trzymać jakiś klawisz, czy co - możesz pomóc?

Opublikowano

Pytanie mam, mógłbyś mi powiedzieć, jak mam używać tego skryptu "evadeee"? - zainstalowałem go, lecz gdy testowałem go na botach, on wogóle nie omijał tych skillshotów typu - "Q - Ezreala". Nie mam pojęcia, czy mam trzymać jakiś klawisz, czy co - możesz pomóc?

Jeśli Ci nie omijał skillshotów to znaczy, że skrypt nie działa.

Btw . nie pomagamy piratom  :ninja:

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...