Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SEPROM

No_Name_MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy ktos zna jakis nowy sposob na bugowanie sepromu , a moze macie jakis pomysl na zwiekszenie ilosci sepromu ?

Ostatnio ten bug z wysylaniem ze statku na skylab przestal dzialac wiec zakladam ten temat po to by pomoc nie tylko sobie , ale tez innym graczom .

Opublikowano

Wczoraj bugowałem i wszystko było gites B)

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Witam , czy ktos zna jakis nowy sposob na bugowanie sepromu , a moze macie jakis pomysl na zwiekszenie ilosci sepromu ?

Ostatnio ten bug z wysylaniem ze statku na skylab przestal dzialac wiec zakladam ten temat po to by pomoc nie tylko sobie , ale tez innym graczom .

nie działa ? hahahahahaha :D nie mg z cb koleś zakładasz tematy, po to żeby nabić posty.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

nie nabijam posty , sluchaj robilem to od dawna a wczoraj mi i mojemu koledzy nie weszlo 3 razy po 8tys to nie mogl byc przypadek ... mam wrazenie jakby cos kombinowali z tym 

Opublikowano

dobra chlopaki zwracam honor jednak to dziala , ale tak czy siak oni zaczeli cos kombinowac z tym bo wczoraj to samo bylo u kolegi nie wypalilo a u mnie weszlo kilka razy nwm od czego to zalezy :P

Jak mozna to neich ktos zamknie ten temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...