Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak uzyskać ip gry  kogoś z kim się nie gra bo ze spectatora  to nie pokazuje ip tylko spectator 

wiec jak zrobic zeby miec ip?

IP oraz PORT zdobędziesz tylko wtedy kiedy będziesz uczestniczył w grze inaczej się nie da. Ew. ponoć z trybu spectatora pokazuje tylko i wyłącznie ip a portu nie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Raczej nie da rady, jak jesteś w obserwatorze, to pokazuję ci IP dla obserwatorów, a nie dla graczy. Wiem bo sam mam DH i sprawdzałem i nie działa.

Opublikowano

Nie da się uzyskać portu gry, póki nie jesteś w grze. (Chyba, że masz ponad 100 vpsów, wtedy ddosuj każdy port 51xx)

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Jak chcesz kogos strollowac to DDoSuj IP Kolegi ktory jest w grze, wtedy przegra :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

a skąd wziąsć ip kolegi?

Socjotechnika.

Znajomość PHP.

Własna strona.

Jego skype.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

W opcjach skype została wprowadzona opcja która uniemożliwia "z-grab-owanie" IP , ale domyślnie jest ona "odznaczona" jeżeli Twój kolega jej nie zaznaczył , wystarczy wbić tutaj : http://mostwantedhf.info/

Potem wpisujesz jego nazwę , klikasz "Grab IP " i niżej wyświetla się jego IP. 

Myślę że pomogłem. 

Pozdrawiam.

V0a19Z.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...