Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ward na Twisted Treeline!

Mr.Matiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Opiszę pewną ciekawostkę, która weszła wraz z patchem 4.11.

Mianowicie nowy item do jungli, który buduje się z maczety a mianowicie: spirit mail (płasz z piór)

Posiada on możliwość postawienia warda na 3min. ale Rito nie wiem czy celowo czy nie ale nie usuną tego na mapie Twisted Treeline.

A to daje nam możliwość zrobienia dobrej wizji na tak małej mapie!

Testowałem to w 3 gra i powiem, że przeciwnika ganki miały 0 skuteczność przez co zdobyliśmy przewaga i wygrywaliśmy.

Dodam może ss'a.

943601404321350393872.jpg

Wszystko działa i przynajmniej teraz nie mam pojęcia czy rito zrobiło to specjalnie czy jak.

Proszę też o nie hejtowanie, ponieważ to jest tylko taka ciekawostka, o której nie każdy pewnie słyszał.

ITEM ZOSTAŁ WYŁĄCZONY NA 3vs3!!!

Pozdrawiam i dzięki za uwagę :)

Pasjonat
Opublikowano

Właśnie wczoraj graliśmy trójeczki a w enemy teamie 2 osoby miały ten item i się zdziwiliśmy. Potem sami zaczęliśmy grać z tym, OP 90% win rate jak masz wardy.

.

Opublikowano

EDIT. Działa również z Spirit of the Ancient Golem.

Czyli można śmiało Spirit mail'a przerobić na Spirit of the Ancient Golem i dalej móc postawić warda!

(W opisie Spirit of the Ancient Golem jest błąd i nie pokazuje takiej możliwości)

EDIT2. ITEM ZOSTAŁ WYŁĄCZONY NA MAPIE 3vs3!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...