Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

magia draftów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7304914043212091163113.png

Seria 5x zwycięstw. jak coś to nie hejtować k***y.Moge tylko dodać że wszędzie powyżej 170+ farmy.

Jak coś to veigarem zagrałem tyle ile widzicie 5 rund ;_;

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

jestes taki dobry

sam sie pochwale na djamencikach heehe

529891404321775253751.jpg

563091404321776253751.jpg

hehe wow staty takie piękne (nie sarkazm) wow 5 wygranych tyle samo ile ja hehe wow

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

jestes taki dobry

@down

to nie sa normale tylko diamond na euw wiec mozesz possac mi palke ;3

na bolu to se mozesz

Opublikowano

na poziomie 18 nie ważne czy grasz na botach, draftach czy blindach - wszędzie ten sam poziom a raczej jego brak

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

na poziomie 18 nie ważne czy grasz na botach, draftach czy blindach - wszędzie ten sam poziom a raczej jego brak

Zagraj 5 normali i 5 draftów zobaczysz w jakim trybie więcej przegrasz.

Ja chociażby cały czas trafiam na dobre teamy jungle/adc/supp itp...

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Dla Ciebie każda osoba poniżej 30 lvl to noob.

Ładnie grasz veigarem. Co do rad - Jak farmisz farm z Q (zabijaj). Na draftach veigara wybieraj jako lastpick bo jak zobaczą że veigar to wezmą postacie na AD :P

Opublikowano

Dobra. Ogarnę farme na razie chce ją zrobić 200+ i ładnie po killać.Dzięki za porady jutro wrzuce jakieś screeny.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Dobra. Ogarnę farme na razie chce ją zrobić 200+ i ładnie po killać.Dzięki za porady jutro wrzuce jakieś screeny.

Po prostu farm z q last hituj i chodź na jungle wilki lub upiory zawsze więcej farmy wpadnie jak masz taką możliwość 

Opublikowano

Zagraj 5 normali i 5 draftów zobaczysz w jakim trybie więcej przegrasz.

Ja chociażby cały czas trafiam na dobre teamy jungle/adc/supp itp...

Tylko że ja mam 30 poziom, a chodziło mi o gry na 18, czyli takim jak ty masz.

ktoś tam u góry pisał, że każdego z lvl <30 traktuję jak nooba.

to prawda

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

jestes taki dobry

Proszem pana, diamencik a nie umie budowac podstawy na syndry - deathfire graspa? Haha :) Tak jakbys nie budowal na lb dg, albo na luciana trinity :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Proszem pana, diamencik a nie umie budowac podstawy na syndry - deathfire graspa? Haha :) Tak jakbys nie budowal na lb dg, albo na luciana trinity :)

Diamenty graja lepiej bez dfg przeciez maja wiekszy burst my platyny napewno wiemy mniej o grze i wgl nie umiemy nic budowac :D

Opublikowano

Nigdy nie slyszales o takim czyms jak granie pod team? Czyli robienie jak najwiecej w teamfightcie? Nie, to sie zamknij. +dfg pod moj playstyle nie pasuje ani troche.

Opublikowano

Nigdy nie slyszales o takim czyms jak granie pod team? Czyli robienie jak najwiecej w teamfightcie? Nie, to sie zamknij. +dfg pod moj playstyle nie pasuje ani troche.

dfg nie pasuje pod jakikolwiek playstyle na syndrze? Ciekawe. Jesteś apc - wyeliminujesz apc/adc przeciwnika - masz już duża przewage w teamfighcie, robisz już dużo, wytłumaczysz mi o co ci chodzi pisząć ,,granie pod team'' proszę bo jakoś nie umiem tego zrozumieć. :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...