Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi nie działa

Vexo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio kupiłem nowy komputer, zainstalowałem na nim Hamachi. Nie mogłem się połączyć z kumplem aby razem zagrać w Minecrafta. Po chwili zobaczyłem że w "Połączenia Sieciowe" nie ma karty Hamachi. Jest tylko Ethernet. Próbowałem przeinstalować hamachi lecz nic to nie dało.... Proszę o pomoc. NIe wiem jak dodać tą kartę... Przepraszam, że post nie jest w katalogu "Minecraft". Nie mogłem znaleźć katalogu z Hamachi... Proszę nie usuwać mojego postu. Jeszcze raz przepraszam i proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Przy instalacji karta sieciowa dodaje się automatycznie, więc albo pobrałeś złą/nieaktualną wersję Hamachi, albo coś uniemożliwia Ci dodanie nowej karty sieciowej.

Posiadasz jakiś antywirus?

8372383248.png
Opublikowano

Przy instalacji karta sieciowa dodaje się automatycznie, więc albo pobrałeś złą/nieaktualną wersję Hamachi, albo coś uniemożliwia Ci dodanie nowej karty sieciowej.

pewnie ta; d

Opublikowano

Masz uprawnienia administratora ?

Jaki System ?

Jaka wersja Hamachi ?

Jestem administratorem... posiadam Windowska 8.1 ... próbowałem na wersji 2.2.0.214 oraz 2.2.0.188 .... w obydwóch ten sam problem :C

Tak, posiadam antywirusa Windowska 8.1... jeśli możesz to podaj mi aktualną/dobrą wersję Hamachi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...