Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra kontrolerem. FIFA World

☆UniKxMPC☆

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !!! Mam takie pytanie. Bo mam kontroler taki zwykly Tracer Turbo Shock (TRJ - 106), ktory ma przyciski 1, 2, 3, 4, a nie tak jak inne A, B, Y, X. I jest problem. Nie dziala mi on i nie wiem, jak zmienic te ustawienia w grze. Prosze o pomoc za kazdy dobry pomysl daje like.

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni ! ! ! 

Opublikowano

teraz nic ci nie da zmienianie ustawien, teraz wystepuje bardzo duzo bledow mianowicie z klawiatura i adami co niedziałaja , dzieje sie tak od ostatniego updata, koledze tez nie dziala pad, wogule nie da sie nic robic ... No vhyba ze w ustawieniach masz sterownie klawiatura ta przełacz na pada

Opublikowano

Ściągnij Vjoy, skonfiguruj twój stary pad, aby vjoy emulował go na klawisze na xboxowym padzie.

Wydrukuj sobie klawisze Y,X,A,B i poprzyklejaj na 1-4, aby ci się nie myliły ;p

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ściągnij Vjoy, skonfiguruj twój stary pad, aby vjoy emulował go na klawisze na xboxowym padzie.

Wydrukuj sobie klawisze Y,X,A,B i poprzyklejaj na 1-4, aby ci się nie myliły ;p

Dzieki, ale jak skonfigurowac ten pad ? Moze jakis filmik ? :P 

Opublikowano

Można przecież użyć najnormalniejszego XPadder'a :) Jest prosty i działa. Ale ja osobiście bym zaczekał na aktualizacje.

Opublikowano

A czemu jak w ustawieniach gry chce wybrac kontroler/klawiatura zamiast klawiatura i myszka, to jak klikam dalej to nie chcce przejsc dalej ?? Klikam to dalej niby mryga a sie te ustawienia nie zamykaja i nie mozna zaakceptowac.

Opublikowano

REEEEEFFFFF !!!

Czemu jak klikam ustawienia w grze, wybieram kontroler i daje dalej to nie chce mi tego zaznaczyc i tych ustawien wylaczyc ?? 

Opublikowano

REEEEEFFFFF !!!

Czemu jak klikam ustawienia w grze, wybieram kontroler i daje dalej to nie chce mi tego zaznaczyc i tych ustawien wylaczyc ?? 

To je World. Tego nie zrozumiesz.

A tak na serio to aktualizacja znowu zamiast usuwać bugi je dodaje. Poczekaj.

Opublikowano

Weź od kogoś plik z ustawieniami kontrolera z fify 14/13/12/11.

Które znajduje się w moich dokumentach i przenieść do folderu w moich dokumentach z world

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...