Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na miejsca w garażu

Sherakindo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Widziałem na yt że istnieje bot który za darmo dodaje miejsca w garażu , tylko że trzeba mieć 60 lv. Jest to w miarę bezpieczne  ? Dostał już ktoś za to bana ? Mam sporo autek za sb i nie chciałbym stracić konta ;)

Opublikowano

Nie słyszałem o banie za to, sam korzystałem z tego wielokrotnie, i dalej mam dostęp do konta bezproblemowy.

Opublikowano

Nie słyszałem o banie za to, sam korzystałem z tego wielokrotnie, i dalej mam dostęp do konta bezproblemowy.

A dostał ktoś bana za pursuit bota ?

Opublikowano

A dostał ktoś bana za pursuit bota ?

Nie, nie idzie tego bota wykryć, bo gra pościgi singleplayer.

Opublikowano

Czyli bot na miejsca w garazu działa nadal? A jeśli mam 3.5k SB i chce użyć owego bota bo zje mi SB czy nie ? Jeśli tak to co za nie kupic, żeby sie nie zmarnowały?

Opublikowano

Czyli bot na miejsca w garazu działa nadal? A jeśli mam 3.5k SB i chce użyć owego bota bo zje mi SB czy nie ? Jeśli tak to co za nie kupic, żeby sie nie zmarnowały?

Nie, jeśli będziesz trzymał się instrukcji podanej w poradniku dot. darmowych miejsc w garażu to stan Twoich Speed Boostów pozostanie bez zmian.

A co kupisz za 3.5k SB to już Twoja sprawa, zależy od tego, co już posiadasz ;) Jeśli chcesz, żebym Ci doradził to zapraszam na PW.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. najpierw ściąga SB potem dodaje za FREE

2. jeśli "zakupisz" zbyt wiele miejsc, mogą to wykryć (blokują Ci profil na stałe)

3. Już jest to zablokowane 

;D

szkoda ze nie mozna dawac minusow.... nie wiesz a sie udzielasz......

76561198125755300.png

Opublikowano

1. najpierw ściąga SB potem dodaje za FREE

2. jeśli "zakupisz" zbyt wiele miejsc, mogą to wykryć (blokują Ci profil na stałe)

3. Już jest to zablokowane 

;D

Jak spierdielisz to ściąga :_:, jak zrobisz dobrze wszystko to ci SB nie ruszy.

Opublikowano

Jak nic nie spartolisz to nie będzie ściągać SB a tylko dodawać miejsca w garażu. A poza tym, kto teraz patrzy na miejsca w garażu ?

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...