Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem patcha 4.11 słaby transfer

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może masz DIDOSY na IP jeżeli chcesz dowiedzieć jak  to zrobić wejdz na YT kanał Distream i w tytule wpisz DIS  DIDOSY

:)

Opublikowano

Wczoraj miałem taki problem że jak grał rundę lola to podczas rundy wywalało mi neta ale mogłem ją dokończyć i na skype gadać chociaż neta nie miałem .... 

Pomocnik
Opublikowano

Druga odpowiedz poprostu miazdzy wszystko XDDDDDDDDDDDD, to jest sprawdzanie pobranych plikow, po jakims czasie wskoczy Ci normalnie.

Opublikowano

Druga odpowiedz poprostu miazdzy wszystko XDDDDDDDDDDDD, to jest sprawdzanie pobranych plikow, po jakims czasie wskoczy Ci normalnie.

Nie no spoko tylko że mam taką sytuację ze wczoraj grałem w lola i w trakcie rundy mi wywala neta nie mogę korzystać z przeglądarki , a rundę mogę dokończyć ... po zakończeniu rundy wywala mi lola. Gdy w trakcie rundy wywali mi neta, a gadam na skype też mogę nadal gadać. Dopiero po zresetowaniu kompa internet wraca do porządku tak jak ma być ... to juz mam tak z dobry tydzień.

Opublikowano

masz c*****y internet pozdrawiam

Chcesz mi powiedzieć ze przez 6 lat miałem dobry internet, a teraz nagle się zrobił tak jak ty to nazywasz c*****y ?  Co do patchera pobrał się ale internet nadal wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...