Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zależy kolejność pickowania podczas wyboru bohatera?

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę się pomylić o 1%, ale kolejność wybierania na rankedach zależy od MMR (i może od dywizji). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mogę się pomylić o 1%, ale kolejność wybierania na rankedach zależy od MMR (i może od dywizji). 

na pewni nie zalezy od mmr bo gralem z kumplem duo on jest platyna, ja silver i bylem wyzej niz on . 

Opublikowano

teraz jest losowo, dawniej bylo od mrr zalezne

graphic.png

Opublikowano

Od któregoś tam patcha , 4.8 bądź innego RIOT zdecydował aby kolejność była losowa.

@ Nie to raczej nie zależy od tego kto pierwszy kliknie akceptuj do meczu ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

losowo, riot powiedział ze dzieki temu nie bedzie czegos takiego jak pick order wiec kazdy ma rowne szanse na wziecie swojej pozycji

<>

Opublikowano

W sezonie 4 jest to losowo, wcześniej było mmr.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

to sie mylisz, zmienili to

jest w 100% losowe

­

Opublikowano

Kolejność jest losowa, ale trzeba dodać, gdy gramy z kimś duo kto jest od nas niżej to jakbyśmy byli (przed patchem) 1st pickiem a on last pickiem to on będzie first pickiem, a my last pickiem. Zostało to dodane w jakimś patchu temu.

Opublikowano

Kolejność losowa, tak jest napisane w adnotacji po aktualizacji, wystarczy czytać na bieżąco ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...