Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE DZIAŁA LOL

Xivern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam Was o pomoc ludzie, już nie wiem co robić, postaram się to opisać najlepiej jak umiem. a więc wczoraj mama podpisała nową umowę z neostradą, dostałem nowy router itp. (funbox, wcześniej miałem livebox). przez wczorajszy dzień trwała autoryzacja zamówienia więc nie miałem neta, to grałem sobie na internecie z telefonu (transfer, hotspot i te sprawy). Dziś rano podłączam router i nie działa mi lol. Podczas gdy kliknę ikonkę lola, wyskakuje tylko napis league of legends i tyle. Jak w niego kliknę to pojawia się "zamknij program" program pvp.net patcher klient przestał działać i tak w kółko. Mam win 7 jbc. No i raz udało mi się przejść dalej, tzn. po 10 min pojawiło się okno Graj, wszedłem normalnie, rozpocząłem mecz, wybrałem postać. Minął czas oczekiwania i puff, minimalizuje się, powinno wyskoczyć okno gry z postaciami i drużynami, ale error. "firewall prawdopodobnie blokuje dostęp, bla bla bla, ponów próbę lub anuluj". Od tamtej pory znów nie mogę włączyć nawet okna Graj. O dziwo, nawet jak wyłączyłem całkiem zaporę to nie działa. Ewidentnie wina leży po stronie internetu bo co najlepsze, jak podłączę się pod hot-spota w telefonie to lol działa! Nawet strony lola mi mulą. Ratunku, co mam robić, co ta neostrada odpier... ;[

Help, pozdrawiam.

Opublikowano

Teraz już włącza mi się lol normalnie, ale jak zaczynam mecz i powinien być spis drużyn i postaci to mam cos takiego:

post-818089-0-20749900-1404311197_thumb.png

Opublikowano

Dodaj League of Legends do wyjątków w anty wirusie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Czyli to nie wina internetu? bo już chciałem dzwonić robić zadymę. na pewno nie da się tego jakoś dodać do wyjątków? może to wina neostrady, bo nie chce zaakceptować lola. strony lola też mi nie działają...

Opublikowano

Ale to przecież bez sensu ;x po dziś dzień działał mi normalnie, teraz tylko nowy router mam i puff. awarie. po co mi darmowy anty virus i tak nic nie dają, a to bez sensu, żebym go miał pobierać tylko, żeby grać w lola ;[

P.S wyłączanie zapory nic nie daje.

Opublikowano

nowy router ? a na tym ruterze nie ma portów zablokowanych czy coś ?:) nie znam się zbytnio ale nie dawno miałem podobny problem z bf4 i otworzenie kilku portów na routerze pomogło, pogoogluj w tym kierunku może .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...