Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ! Tak na szybko powiem o co mi chodzi, potrzebuje taniego internetu mobilnego aby starczył mi na około 2/3 tygodnie korzystania na 3/4 kontach metin2 gram bardzo często dlatego cena gra tutaj dużą rolę, czy znacie jakieś pakiety typu wakacyjne 6zł za 6gb? Sieć nie ma większego znaczenia bo i tak kupie starter m, ogromne podziękowania z góry za pomoc.

Opublikowano

Hahahahahhahahahah xD 6 ZŁ ZA 6 GB xD HAHAHAHA!! Śmieszny jesteś. Polecam ci play lub plus. W plusie CHYBA jest taniej bo w play za 5 gb musisz 50 zł dać.

Opublikowano

Hahahahahhahahahah xD 6 ZŁ ZA 6 GB xD HAHAHAHA!! Śmieszny jesteś. Polecam ci play lub plus. W plusie CHYBA jest taniej bo w play za 5 gb musisz 50 zł dać.

Nie wiem czy wiesz, ale w tamtym roku było tak w orange na wakacje, także pozdrawiam Cię @Multiman 

@topic

Ofert wakacyjnych nie widziałem. Play ma bardzo dobrą ofertę. Kupujesz starter w play i masz 1gb szybkiego neta, gdy Ci się skończy wciąż masz wolny, a żeby znów był szybszy wystarczy doładować minimum 5/10 zł (Na bank 10 zł, a czy 5 to nie wiem) i automatycznie masz kolejny 1 gb szybkiego neta. Co najlepsze nie zabiera Ci to hajsu. Później wydasz na coś innego hajs, który Ci został. 

Opublikowano

Polecam bug w orange z lionami chyba 5 GB internetu za grosze :P ! zmieniasz taryfe na Orange Free a nastepnie wbijasz kod z batona  i masz 5GB :)

Ps. Promocja jest do końca sierpnia !

Opublikowano

To na prawdę działa ? Bug z Lionem? Ktoś sprawdzał? Bo wydaje się być bardzo interesujący, ale ja wolę być pewny bo pieniędzy mam za dużo na wywalanie w błoto.

Opublikowano

Neneko dziękuję i również cię pozdrawiam ale powiem ci że orange tmobile njumobile to jedno wielkie GUFNO że aż się nie da tego napisać. Przeciez był temat z reklamacją niedawno i kolo się pytał. A każdy chyba wie że orange to hujnia a nie sieć. Internet wolny jak ślimak częste przerwy w dostawie. Ale no k***a mać wiadomo. Każdy byle debil poleci na tej pakiet 5 zł a potem się żali uuuu jak zrezygnować itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...