Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle po nerfie.

dawiiid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gral juz ktos ? Da sie jeszcze cos nia ugrac ? Do tej pory kerowalem praktycznie kazdy mecz jak nia gralem xD

Opublikowano

Jak zawsze da się wygrać grę na Kayle, trzeba po prostu używać skilli z rozwagą i grać z mózgiem włączonym. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sam nie wiem, dopiero pobieram patcha, ale zważając na to że po nerfie na Q zaczęło się maksować E i budować AS to teraz po nerfie na E myślę że nadal będzie maksowane E tylko będzie znów budowana pod hybrydę. I tak przelicznik 0.4 nie był wielki a co dopiero 0.2.

Bywalec
Opublikowano

Gram nią jak przed patch'em i minimalne różnice są widoczne.

Dla mnie jest całkiem w porządku. 

Opublikowano

Grałem i jak przed nerfem, co prawda w early troche słabiej, ale gdy zbuduje się już te potrzebne itemy idzie całkiem dobrze Kappa

Opublikowano

Ja tam nie widze dużej różnicy nadal da się nią grać i ma nadal niezły dmg.

Opublikowano

Ja tak napiszę.

Opłaca się grać kayle jej skile są idealne wręcz spaniałe.

Sprawdz sobie sam po nerfie nawet zmian nie widac.

Papa :)

Jesli pomogłem daj like

Opublikowano

Gral juz ktos ? Da sie jeszcze cos nia ugrac ? Do tej pory kerowalem praktycznie kazdy mecz jak nia gralem xD

Grałem w goldach, imo teraz trzeba będzie jako 3 item lich bane kupowac bo rabadon nie bedzie aż tak efektywny, ja zbudowalem sie  tak : nashor, hydra, buty, liczbejn, zefir i na koncu zhonye chcialem xD spory as ale troche dmg braklo

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...