Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to naprawde darmowe rp ?

gregr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie jezu, to jest link z subskrybcji SMS dokładnie z Firesub.pl (łatwy zarobek na takich inteligentach jak ty) . Ty wysłasz sms ja mam za to 3,50 (przykładowo ja bo to nie moje , trzeba być debilem aby robić to na blogspocie) a ty nie masz 10 zł z konta. Ktoś zyskuje ty tracisz.

TO NIE DZIAŁA RAZ NA ZAWSZE WAS TRZEBA UŚWIADOMIĆ ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nigdy nie będzie nic darmowe, oszukują jak tylko mogą, a naiwni dawają się na to nabrać.

cześć, elo, siema.

Opublikowano

Jedyne sposoby do konkursy na stronach takich jak dogry.pl i Pvp.net. Innych opcji na RP'ki nie ma, chyba, że samemu się kupi. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No dokładnie subskrypcja- płacisz za sms'a do nich a potem dostajesz smsy które zabierają Ci po kilka złotych z konta, kilka razy w miesiącu takie dostajesz... Oczywiście jest sposób usunięcia subskrypcji ale po co ją w ogóle kupować...

Jak chcesz RP to sobie kup, albo wygraj w konkursach na fanpage'ach na facebook'u lub na jakichś stronkach typu dogry czy faceit, albo u streamerów nieraz są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...