Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać?

SyndraBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gram teraz drafta. Yasuo 0/9, Orianna 0/7. Jeszcze sie o mida kłóciła...

Ja 2/5 (Nami), mój adc Twitch 2/5. Udyr z legendarnym skinem 5/5 a miał 0/2...

TALON z enemy 18/1.

Dlaczego tak jest podczas wakacji? ;/

Opublikowano

Polecam ci się nauczyć grać jakimiś zaawansowanymi championami na supporcie, żeby coś robiły w late jak twój team feeduje, oczywiście nie muszą to być aktualne supporty zagraj sobie nautilusem lub fiddlem, runki pod golda i jazda.

Opublikowano

Grałeś drafta w czym klopot? Przegrałeś to normalne, miałeś 2-5 i twój adc też to znaczy że c*****o zagrałes. Widocznie nie zapewniłeś wizji jako support więc to twoja wina. Zaczniesz grać lepiej będziesz więcej wygrywał proste. Poczytaj poradniki poogladaj streamy i ucz się.

Opublikowano

Może ktoś po prostu gra gorzej, lepiej. BoL nie zaktualizowany i temu mają takie słabe staty? Na dodatek wakacje, więcej nowych graczy i tych słabszych nie dziwie się  o.O .

Mogli też testować dane postacie stąd słabe staty.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Grałeś drafta w czym klopot? Przegrałeś to normalne, miałeś 2-5 i twój adc też to znaczy że c*****o zagrałes. Widocznie nie zapewniłeś wizji jako support więc to twoja wina. Zaczniesz grać lepiej będziesz więcej wygrywał proste. Poczytaj poradniki poogladaj streamy i ucz się.

Weź wyjdź. Zawsze my gramy chujowo...

Miałem Rubin Widzenia, itemki na supporta, mapa była owardowana, tylko top nafeedował...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...