Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM FIFA World

ehmaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą fifa WORLD, nigdy nie grałem na żadnym hacku/bocie/skrypcie/trainerze itp 

zawsze zarabiałem na grze przeciwko botom "druzyna tygodnia" na zawodowcu ale się dowiedziałem że w 1lidze za samo utrzymanie jest 10tys więc zacząłem grac sezony online, wszystko wygrywalem i jak dochodzilo do mistrzowstwa pisało mi że awansuje do ligi 9 i po kliknięciu dalej bylem nadal w lidze 10

poczytałem na forum ze po tym patchu jest problem z ligami ale na zwyklym awansie sie przechodzi normalnie lige wyzej 

wiec jak zdobylem 11pkt w 10 lidze potem specjalnie przegrywalem aby nie wbic sie do mistrzowstwa tylko zostaw przy zwyklym awansie jednak nic to nie dalo byla taka sama sytuacja 

jedynie po wylaczeniu gry pisalo ze jestem w 9 lidze jak weszedlem w sezony to nic sie niedalo nacisnac po ponownym uruchomieniu gry nadal bylem w 10 lidze

dodam ze kase za awans/mistrzowstwo dostawalem

Prosze o pomoc :( mysle ze gdyby nie problem z fifą, ktory moze idzie jakos ominac bo na yt widze filmy ktore są wstawiane 1-2 dni temu i ludzie awansuja albo maja mistrzowstwo, nie wiem co sie umnie dzieje z gory dziekuje za pomoc mogę odpalic psf/pay/sms do 20zl

Opublikowano

Tak czasem jest. Ja używałem trainera, raz na 15 udało mi sie awansowac wyzej. Moj brat mial tak, że po awansie nie szedł do góry mimo ze nie korzystal z trainera, to powinno przejsc z czasem i nie ma na to rady. Ale im jestes wyzej tym wiecej pkt trzeba uzyskac. :P 

Opublikowano

Ja dziś awansowałem do ligi 4 i nie miałem problemów ;)

już kuźwa niewiem od czego to zalezy na 2 koncie tzn na koncie brata tez nie moge wejsc do ligi 8 a mam mistrzowstwo, a ty miales mistrza czy tylko awans?

Opublikowano

Miałem mistrzostwo.
Po wygranej grze otrzymałem tytuł ligi 5 i awansowałem do ligi 4 i otrzymałem zasłużone coinsy ;)

Co do tematu...
Właściwie nie wiem dlaczego występuje u Ciebie ten błąd. Spróbuj skontaktować się ze Supportem Origin. Opisz im całą sytuację, a powinni Ci pomóc ;)

Też miałem taki sam błąd, ale przy lidze 7.
Po zdobyciu mistrzostwa nie przeniosło mnie do ligi 6 a coinsy dostałem. Rozegrałem jeszcze raz kilka meczy, otrzymałem jeszcze raz mistrzostwo i normalnie wrzuciło mnie do ligi 6 :)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...