Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kazdy Kto Uzywa Cheatow Niech Wejdzie ....

darthalex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli nie umiecie grac nie grajcie ... Przez takich debili pozadni gracze dostaja bany .... Za co bo graja z takimi jak wy ...... Zara tu mnie wszyscy zjada ... I bardzo prosze..... Dawajcie czekam na to przeciez 3/4 uzytkownikow tego forum uzywa cheatow.... Bo niestety nie umieja grac ....

叶是白痴

Opublikowano

ja umiem grac a wkurzalo gralem znajdz i zniszcz 7 typkow gralo z wh .i zem bez hacka nabil 70level 2 prestiz a teraz mam hacka i gra sie zajebiscie

Widzisz tobie sie gra zajebiscie .... A ja nie mam zadnego haka na kompie do zadnej gry .... I dostalem bana .... Pewnie dlatego ze gralem na serverach z kolesiami na cheatach .... Ale najlepsze jest to ze wielak pomoc techniczna nie chce mi powiedziec jaki program i wgl ..... Kaza mi kupic nowa gre ... I co z tego ze kupie ? jak jakis program uznaja za cheat i znowu mi zbanuja ? 300 zl+ za 2 gry zaplace i co pogram 1 tyg?;>

叶是白痴

Opublikowano

dodatkowo ban mogles dostac za ping ^^ w zaleznosci od ustawien admina serwa.... lub PB cos wykryl u CB nie tak.. masz pecha i tyle... zegnam

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...