Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial - nie działa kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wybraniu postaci i  załadowaniu paska zamyka klienta gry i wyskakują znaki zapytania. Moda wgrywałem do PL'a do  klienta tego serwera i do innych za każdym razem to samo. Jaki może być powód tego że tak się robi? 

imetin_logo.png

Opublikowano

cheats4metin.pl i metin2mod.tk jednak ten drugi ma złe IP wiec  wyciaglem z clienta i podmieniłem wtedy  loguje sie i tak samo wyskakuja ??????

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie potrafię zrozumieć czemu mi wywala te znaki zapytania skoro u innych działa normalnie :O

@Edit

Problem rozwiązany, nie będę wyjaśniał w jaki sposób bo dosyc  długo musiał bym pisac jak ktoś zainteresowany PW 

można zamknąc, dziękuje za pomoc :-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Panel sterowannia>wszystkie elementy panelu sterowania>system> zaawansiwane ustawienia systemu>ustawienia efektow wizualnych> zapobieganie wykonywaniu danych i tutaj trzeba dodac  clienta

imetin_logo.png

Opublikowano

Panel sterowannia>wszystkie elementy panelu sterowania>system> zaawansiwane ustawienia systemu>ustawienia efektow wizualnych> zapobieganie wykonywaniu danych i tutaj trzeba dodac  clienta

czysty client pl'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...