Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Pingwin Pack 5.

krowiaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem  z Pingwin pack 5 a mianowicie włączam PP5 loguje się  i zaczyna ładować sie Pingwin pack lecz jest ciągle 0% w ładowaniu i po chwili minecraft się wyłącza . Co zrobić? Wie ktoś może ?

Opublikowano

Mam ten sam problem co ty (tylko u mnie w przeciwieństwie do cb ładuje mi się launcher do 60-70% i się wyłącza razem z konsolą) wiem tylko, że da się zrobić reinstall Pingwin Packa, ale minusem tego sposobu jest to, że pingwin pack działa tylko przez 15-30 min i się wyłącza. Może nawet wyłączyć się w trakcie grania tak jak u mnie się dzieje. 

Opublikowano

Siema w pp4 miałem podobny problem spróbujcie zmienić w opcjach (o ile jest bo nie ściągałem 5) w tej rubryce gdzie pisze ile ma być ramu ma zjadać bo może wam przekracza ;)

Opublikowano

@wg1411 wyłączanie mc moze być spowodowane modami które przeszkadzają sobie nawzajem. Ja miałem tak z ChunkLoader czy jakoś tak.

@topic Ramu dawajcie połowe z swojego kompa.

Jak sobie sciągne to zobacze ale teraz nie mam czasu. Jak sie dowiem w czym rzecz to edytuje posta :D

@Edit

Uruchomiłem PP5 normalnie może masz za słaby sprzęt. Naprawde nie wiem w czym rzecz ;(

Zastosuj sie jak napisałem na górze z ramem. Może coś źle zainstalowałes ??

Opublikowano

Właśnie przegrałem sobie mody z PP5 do zwykłego minecrafta i odziwo działa, ale patrze narazie czy nic się nie psuje jak będzie to napiszę.

Wszystko działa tylko trzeba usunąć pp5_menu z folderu mods.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...