Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo sie wkurzyłem

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak

od dwóch tygodni moim ulubionym czampem jest kayle i gram tylko nią

jest to zarąbiaszcza postać itp

aktualnie jestem w goldzie czwurce i oram nią wszystkich więc postanowiłem sobie kupić skórkę wyridianowa kayle niestety nie miałem na nią pieniędzy

wczoraj pojechałem na truskawki 5 godzin robiłem jak głupi dostałem 24 zł i szybko do spożywczaka po pejsejfa

i git mam skórke do niej jestem w siódmym niebie

gram se gram i restartuje klienta i nagle nius: zmiany pacza 4.11

czytam zaciekawiony a tam osłabiają kayle bardzo mocno no jak się wkurwiłem to rzuciłem moją ulubioną sałatką śledziową na podłoge

no szlag by te psiarze z riotu trafił osłabiają jej umiejętność E dwukrotnie a jej umiejętność superaktywną wydłużają czas odnowienia!!!!

no do k***y tak sie zdenerwowalem ze musiałem zapalić aż z tego wszystkiego

mam pytanie

czy suport riotu ze względu na moją trudną sytuacje finansową uwzględni mi refundacje skurki do kayle a najlepiej to i skurki i czempa za rp bez żetonków??

Opublikowano

i co mam zrobić k***a

wydałem na nią oszczędności me

mam sie stoczyć?? chcecie tego?

miała być platyna a z takm h*j czempem to spadne do silvera

Opublikowano

Napisz do tego gówna z supportu może się coś uda zawsze trzeba próbować. Napisz że skórka jest do dupy coś takiego a jak nie to spamuj im tymi wiadomosciami. Albo zwrócą Ci to albo dostaniesz zakaz na kontakt z supportem nic innego chyba się nie da zrobić ;/

Opublikowano

Rito nie wymieni ci niestety. Bez żetonów nic nie wskurasz. Dziwię się, że tak mocno ją znerfili, bo o 30% straciła swoją moc ;p

Opublikowano

Po nerfach, jeśli kupiłeś postać ( nie wiem jak ze skórkami)  do tygodnia wcześniej to zwracają.

Nieprawda.

@topic

NICE TROLL

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Jak jesteś c*****y to i tak nic nie osiągniesz. Postacie takie jak katarina, kayle czy rengar są głownie dla graczy z porażeniem mózgowym.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Jak jesteś c*****y to i tak nic nie osiągniesz. Postacie takie jak katarina, kayle czy rengar są głownie dla graczy z porażeniem mózgowym.

HAHAHAH. RENGAR DLA OSOB Z PORAZENIEM MOZGOWYM :D JEBNIJ SIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...