Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie moge kupić konto?

emilos1601

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli ktoś zna jakaś strone gdzie moge kupic konto prosze o kontakt tu lub gg: 51034860. (na allegro sprawdzalem i nie ma interesujacym mnie opcji)

Opublikowano

Sprawdź na tablicy ;) teraz to jest chyba olx.pl

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Nie polecam pytać sie w grze bo kont tak normalnie na legalu nie mozna sprzedawac. A w grze ktoś moze to zglosic ze kupujesz konto ;) Proponuje kupowac na stronach WWW albo popytaj na jakichś forach ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Pozdrowienia dla tego pana

46150140449923884201.jpg

Zanim kupisz  upewnij się że właściciel dobrze zabezpieczył konto przed banem.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

@up: zanim coś napiszesz upewnij się, że nie wyjdziesz na idiote. Na allegro czy innych stronach typu: ca.pl, ebay czy olx możesz wystawiać acc i nie zakrywać nicku - Nexon ma to w dupie ! :D

Jeśli napiszesz w grze to wtedy jest ban tak możesz sobie wystawiać, bo równie dobrze ktoś może się pod Ciebie podszywać. 

Opublikowano

@up: zanim coś napiszesz upewnij się, że nie wyjdziesz na idiote. Na allegro czy innych stronach typu: ca.pl, ebay czy olx możesz wystawiać acc i nie zakrywać nicku - Nexon ma to w dupie ! :D

Jeśli napiszesz w grze to wtedy jest ban tak możesz sobie wystawiać, bo równie dobrze ktoś może się pod Ciebie podszywać. 

Nie prawda, to że ten kolega wyżej jeszcze nie dostał bana, oznacza że jeszcze nikt go nie podkablował. A z resztą i tak nexon ma w logach logowania z jakiego ip i też może skutkować banem.

Opublikowano

"zanim coś napiszesz upewnij się, że nie wyjdziesz na idiote." inter zobacz sobie na forum , ile jest banow za wystawianie swojego acc .Oczywiscie tam gdzie jest widoczyn nick ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

"zanim coś napiszesz upewnij się, że nie wyjdziesz na idiote." inter zobacz sobie na forum , ile jest banow za wystawianie swojego acc .Oczywiscie tam gdzie jest widoczyn nick ^^

mogę się z Tobą założyć o ile chcesz i się nie kłoć mi tutaj ;)

dowód jakbyś nie wierzył na słowo: Account selling / Account buying / Account sharing / Account TRADINGarrow-10x10.png 

Proofs needed for report: 

To report a player for this you need proofs that are made in CA game or on Nexon forum because proofs that are made on any other place on the internet can be fakes, only proofs made in Nexon controlled area can be checked and it can be confirmed that they are not fake. 

nie chce mi sie tego tłumaczyć, ale jeśli masz troche oleju w głowie to powinieneś wyłapać o co chodzi :P

link jakbyś nie wiedział skąd to :

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?409258-Most-common-Nexon-game-ban-reasons-explained 

@Emilos pw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...