Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto?

Sanhi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po opisie aukcji wnioskuję że konta pochodzą najprawdopodobniej z kradzieży.

"Witam, mam na sprzedaż konta ORIGIN z FIFA 14! (niekiedy więcęj gier np. FIFA 14 + BF4 itp.)

Na każdym koncie jest FIFA 14 + zazwyczaj inne gry ."

No powiedz, nie wygląda Ci to podejrzanie? Gość sam nie wie jakie gry są jeszcze na kontach, a handluje nimi w najlepsze.

Na dodatek "Po sprzedaży nie odpowiadam za konta"

Proste. Kupujesz konto a potem ktoś odzyskuje passy po napisaniu do supportu i 36zł w błoto.

Na Originie masz teraz promocję, gdy wpiszesz kod promocyjny BRAZIL2014 otrzymujesz zniżkę, dzięki której możesz kupić FIFĘ za 51zł.

Prościej mówiąc dopłacasz 15zł i masz na legalu własne konto z fifą, bez obaw że cię ktoś oszuka.

Takie gotowe konta na allegro to bardzo często oszustwa, gdzie kilka osób kupuje i dostaje to samo konto, bądź pochodzą one z kradzieży, jak prawdopodobnie w tym przypadku.

Btw. Za niecałe 3 miesiące wychodzi FIFA15 więc zastanów się czy jeszcze opłaca ci się kupować 14 :)

Game Over

Opublikowano

Squah ja kupiłem, ponieważ fifa 15 ma kosztować 150-200 zł a nie wszyscy za ta cene ja kupią. Później może się kupi jak stanieje do 110 zł. A teraz otwieramy paczki 1mln coinsów = 6,54 zł :) Co do tematu konta mogą pochodzić z bocenia czyli używania cheatow. Lepiej kupić tą za 51 zł z tym kodem promocyjnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...