Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność m2bob

oski121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się dowiedzieć jak to jest z ta wykrywalności a m2boba przez HS bo GMowie nie SA mi straszni hihihi. Wracając do tematu gdy zaczynalem gre na TBD to grałem na modzie co równało się banowi po 2 dniach , następnie zainwestowałem w m2boba i od jjakis 2 tyg ostro boce aktualnie 56 lvl przez ten czas dostałem bana tylko na 1 konto (dropka piłek w m1) i o dziwo nie dostałem bana na konta powiązane . wiec

Ad1 czy m2bob jest wykrywalny przez HS

Ad2 jak to jest z tymi fanami na konta powiązane jest to tylko ban na konta które SA. Na 1 e-mail ?

Opublikowano

1.Raczej nie bo jakby było wykrywalne to przy odpaleniu byś dostał bana bo to blokuje.

2.Jak masz kilka kont na 1 email np dostałeś perma na 1 konto za bota na piłki i potem znowu cię zbanowali to leci reszta kont miałem tak all konta poszły z 1 emailu nawet te które były z 2010 roku

Opublikowano

mój kolega bocił na bobie przez miesiąc i zbanowali go tylko raz, ale to za wallhacka bo ktoś zrobił screena, że chodzi pościanach. konta powiązane z botami banuje się na max. 15 dni a kolega dostał na tydzień, nie wiem gdzie to on przeczytał, ale tak chyba jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ze się nie robi kont na tym samym maili to wiem ale jak to jest z kontami powiązanymi ze np. Daje itemy przez handel

Opublikowano

a co to za problem zrobić 2 boty na tym samym emailu? czy zrobienie nowego konta i postaci oraz eq jest dla ciebie takim problemem? z resztą kto używa hacków na głównym koncie :D

btw banują za powiązanie z postaciami używającymi hacki - do 15 dni

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

M2bob nie jest wykrywalny.

Sam używam tego bota do shopka, i nawet na swoim głównym koncie zawsze zalogowany przez bota i tyle razy z GA gadałem :).

A jeżeli chodzi o dropka to zależy na jakich anty banach masz ustawione :)

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

Trololo widzę ze albo mnie nie rozumienie albo nabijacie posty... Chodzi mi o konta powiązane ... A nie powiązane przez e-mail czyli np. Przekladam itemy znglownej postaci która boce na tak zwany bank account , i jeżeli dostaje bana na main chara to mogę dostać tez na bank ? Jak to jest z banowaniem kont powiązanych proszę o wypowiedź ogarniętej osoby!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...