Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Absurd Turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie aktualnie o Karmie? Według mnie przed reworkiem raczej nikt nią nie grał, po reworku trochę nią grano ale teraz znowu ją mało widać. Według mnie to mocna postać, ma spory burst, jak ktoś ogarnia to ugra i na midzie i na supporcie. Oczywiście są lepsze postacie, ale... czemu nie?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Zgadzam się, ten burst jest nieraz chory :D

Do tego tarcza często może uratować d***, a łańcuch + ulti = spory heal :)

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Strasznie mocna na supporcie. Łatwo MPCforum'uje oponentów i potrafi wklepać niezły damage, z tym burstem to przesada bo burst to co innego niż jedno Q które bije sporo. Ogromy slow + snare i tarcza dla sojuszników to bardzo uniwersalny Champion

Opublikowano

Ja kiedyś mainowałem Ją na midzie to powiem tak: Lepsza wersja nidalee...

Ten poke przed tf niszczy! Gdy enemy adc/apc dostanie Q+R to musi po prostu się wycofać bo straci przy lekkim feedzie 50% hp.

Niestety na midzie kontrują Ją burst chempiony przez co niezbyt jest teraz grana... Chociaż mimo to daje radę ,ma przyjemny heall z łańcuszka ,a razem z łezką/kieliszkiem z mida może wgl. nie schodzić.

+Trudno jest Ją zoutfarmić ,gdyż Q+R czyści całą falę minionków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...