Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TURCJA ZAJEBISCI GRACZE CZY CO?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi gram se gierke i prawie kazdy 8 osob ma to od honoru społecznika przyjaciela o co chodzi tu sa tacy zajebisci gracze?!

Opublikowano

To chyba jak mam tam 19lvl i na eune mam 30lvl a gram jak picza a gram od tamtych wakacji to lepiej sie uczyc tam jeszcze grasz bo jest lepszy klimat xD? a tak btw podobno tam ludzie nie ogarniaja wgl? A i moge miec jakąś taką blokade w sobie że nie moge sie nauczyć grać bo normalnie gram z 2 kolegami od tamtych wakacji oni graja duzo lepiej ode mnie ucza sie ciagle a ja ni ch... nie moge dalej ciagle ten sam poziom a nawet niższy jak to poprawić?

Opublikowano

To chyba jak mam tam 19lvl i na eune mam 30lvl a gram jak picza a gram od tamtych wakacji to lepiej sie uczyc tam jeszcze grasz bo jest lepszy klimat xD? a tak btw podobno tam ludzie nie ogarniaja wgl? A i moge miec jakąś taką blokade w sobie że nie moge sie nauczyć grać bo normalnie gram z 2 kolegami od tamtych wakacji oni graja duzo lepiej ode mnie ucza sie ciagle a ja ni ch... nie moge dalej ciagle ten sam poziom a nawet niższy jak to poprawić?

Możesz napisac po polsku?

@Aw. Mniej flamerów, przyjemniej sie gra.

Opublikowano

Bo chodzi o to że gram od tamtych wakacji z kolegami i wgl sie nie ucze i czy moge mieć jakąś blokade w sobie? bardzo sie wkurzam jak np ktos mi nie pomógł w tf albo jak uciekałem przed kimś tylko se stał na midzie np, a oni graja juz duzo lepiej ode mnie i sie uczą czegoś ja wgl... miałem przerwe 1miech od lola 2 dni temu zaczołem grać zagrałem z 10 gierek nie wiem o co w tym chodzi :/ i moze byc to spowodowane tym że z 3 lata temu uważałem ze lol to gówno?

Opublikowano

Bo chodzi o to że gram od tamtych wakacji z kolegami i wgl sie nie ucze i czy moge mieć jakąś blokade w sobie? bardzo sie wkurzam jak np ktos mi nie pomógł w tf albo jak uciekałem przed kimś tylko se stał na midzie np, a oni graja juz duzo lepiej ode mnie i sie uczą czegoś ja wgl... miałem przerwe 1miech od lola 2 dni temu zaczołem grać zagrałem z 10 gierek nie wiem o co w tym chodzi :/ i moze byc to spowodowane tym że z 3 lata temu uważałem ze lol to gówno?

Prawdopodobnie masz raka

Opublikowano

goscie maja male penisy i sie dowartosciowuja honorami w lolu. gralem na rosji to tam tak samo pelno czerwonych z wstazkami lata, no ale tam nie dziwne bo putin_ego_over9000

Opublikowano

Grałem w Turcji troszkę. Tam jest inna mentalność.

Ludzie cieszą się z gry, prawie 0 trolli, i nagradzają siebie honorami. Spokojny i fajny serwer. Tylko za chuja ich nie zrozumiesz :D

Prawdopodobnie masz raka

Dojebałeś :D

Opublikowano

Tutaj polacy cebulacy, tam turkowie kebaby.

goscie maja male penisy i sie dowartosciowuja honorami w lolu. gralem na rosji to tam tak samo pelno czerwonych z wstazkami lata, no ale tam nie dziwne bo putin_ego_over9000

ta...

Opublikowano

bardzo slabo graja, ale nie ma flamu, jak nafeedujesz i piszesz jak to na nordicu "fck him, i can't win i need a help"

dostajesz

":D i will :D"

oni sie ciesza z gry po prostu :D

Hello there.

Opublikowano

Turcji i serwerów EU nie ma sensu porównywać bo to jak niebo i ziemia... Na Turcji ludzie się cieszą z gry, prawie 0 flejmu, nikt nikogo o nic nie obwinia, a na Eu serwerach? Dzieci 11-14lat co gra, flejm, "zgwałce ci matke" "zjem ci psa(spotkalem sie z takim)"itd., afki, trolle, 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...