Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechnicLauncher - Która paczka modów najlepsza?

AxonCraft

Wybierz jedną odpowiedź, dzięki!  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdybyś grał/a przy użyciu TechnicLauncher, to jaka by to była paczka?

• Standardowy Minecraft Vanilla
      0
    • Hack / Mine
      2
    • YogBox
      1
    • Tekkit Classic
      1
    • BigDig
      0
    • Voltz
      0
    • Tekkit Lite
      3
    • Attack of the B-Tekkit
      1
    • Hexxit
      5
    • Tekkit
      5
    • To zależy... (raz na takiej paczce, raz na takiej)
      7
    • Nie, gdyż nie lubie tego Launchera
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym Was prosić o oddanie głosu w ankiecie. Zakładam ten temat gdyż chciałbym wiedzieć, którą paczkę modów osobiście lubicie i polecacie. Myślę, że taki temat przyda się również graczom, który mają dylemat i problem z wyborem, tak jak ja. Jeśli uzasadnisz swój wybór w komentarzu dam Lajk. Dzięki!

.

Do adminów: Założyłem ten temat dlatego, że poprzednie (jeśli były) są już przedawnione. Samo odkopanie poprzednich tematów skończyło by się pewnie na warnach. A dodatkowo jest wiele nowych modyfikacji w tym launcherze, więc aktualizacja zapytania i stworzenia tego tematu jest według mnie słuszna.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Polecam drollbox dla graczy non premium którą edytował nie jaki użytkownik zi3lonxy / czy też "felippe" ^^ 

Paczka wyszła mu na prawdę super, ledwo ściągnąłem i nie mogę się oderwać ... gwarantuje nam dużo przygód , dużo ciekawych rzeczy .. trzeba to sprawdzić

w sumie sobie obczaj 

https://www.youtube.com/watch?v=LHXHqNmWChs&noredirect=1

http://www.mpcforum.pl/topic/1236358-drollbox-no-premium-jak-grac-to-proste/#entry10561226

uwaga, minus jest taki że wszystko rzeczywiscie sie dlugo ładuje :P

Opublikowano

To jest zależne, raz pograsz na Tekkicie, raz na Hexxicie, raz na Attack of the B-Team..

Opublikowano

Według mnie hexxit jest najlepszą paczką modów, ponieważ jest bardzo rozbudowana i nastawiona na przygodę (mam na myśli odkrywanie twierdz, pokonywanie bossów itp.).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Testowałem paczkę modów ( Tekkit jak i Hexxit) zdecydowanie  lepiej prezentuje się Tekkit jak dla mnie ale każdy ma swój gust i upodobanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...