Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POSZUKUJE] Osób do zespołu serwisu informacyjnego/rozrywkowego

barwn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję chętnych osób do stworzenia strony bądź serwisu informacyjnego (motoryzacja, gry, świat, cokolwiek) lub rozrywkowego typu kwejk/besty itp.

Posiadam atrakcyjne (przynajmniej w moim mniemaniu :) ) domeny, są to:

http://zagralbym.pl (Serwis o grach, recenzje, filmy, promowanie "wschodzących" gwiazd youtube)
http://newzilla.pl (Serwis informacyjny, na każdy temat, subdomeny przychodzą z pomocą (www.moto.newzilla.pl etc.)
http://palkapcia.pl (Serwis typu kwejk)

Serwer na home.pl, ważny do grudnia 2014, także wstępnie nie oczekuję od nikogo żadnego wkładu finansowego, jeżeli uda się zarobić na następny rok to wszystko jest praktycznie za free, a profity idą do nas.

Ogólnie najbardziej potrzebuję programisty, jak i oczywiście "redaktorów", grafikami również nie pogardzę mimo że już jednego mam, płaca zależna od odwiedzin i reklam, daje każdemu pełen dostęp do statystyk i kont adtaily, adsense itp.
Myślę że jeżeli udałoby się stworzyć porządny zespół, udałoby się wybić jedną z opcji, szczególnie zależałoby mi na tematyce gier, ponieważ z grami łączy się najłatwiejszy target (9-15 lat). Sukces oznacza darmowe gry do recenzji i wiele innych przywilejów ale już kończę fantazjować i czekam na chętnych ;)

Zainteresowanych proszę o kontakt:
[email protected]
GG: 9332890
Tutaj na PW również.

Pozdrawiam :)

"Zarobiony jesteś to patrz z kim tańczysz."

Opublikowano

Siemka :)
Ja bym mógł pisać o grach (bądź wschodzących gwiazdach YouTube) tylko powiedz mi jak się z tobą skontaktować

Oczywiście ,jeżeli będą dobre newsy nie musisz mi dawać złamanego grosza :) (Chyba ,ze jak się rozwinie forum :P

P.S 
Emaila i gg nie posiadam ;(

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Chętnie pomogę przy serwisie Newzilla, mogę wiedzieć skąd akurat taka nazwa??

Ewentualnie przy serwisie z grami, kolejna strona typu kwejk? na prawdę nie ma sensu wkładać w nią czas.

Jak coś to pisz na gg lub PW

Opublikowano

Nie zgłoszę się i to nie tylko dlatego ,że do takich ogłoszeń jest specjalny dział.

Te trzy serwisy to gotowe skrypty do postawienia 5 minut i kontent równie gówniany.

Znajdź niszę i ją eksploatuj a nie się pchasz tam gdzie już koryto pełno. Temat do przeniesienia na zbiorczy.

Opublikowano

Nie zgłoszę się i to nie tylko dlatego ,że do takich ogłoszeń jest specjalny dział.

Te trzy serwisy to gotowe skrypty do postawienia 5 minut i kontent równie gówniany.

Znajdź niszę i ją eksploatuj a nie się pchasz tam gdzie już koryto pełno. Temat do przeniesienia na zbiorczy.

Wszystkie postawione na tych stronach "skrytpy" są tymczasowe i są tylko po to aby strona nie stała pusta, myślisz że szukałbym programisty jeżeli chciałbym korzystać z gotowych i w dodatku darmowych skrytpów?

A jeżeli chodzi o "gówniany kontent", nie chodzi tutaj o to na jaki temat będzie dana strona, tylko o to w jaki sposób dany temat będzie na niej przedstawiony, liczy się podejście i zachęcenie ludzi do odwiedzania strony, wystarczy wykorzystać to co interesuję ludzi najbardziej i w jaki sposób chcą dostawać informacje na dany temat.

"Zarobiony jesteś to patrz z kim tańczysz."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...